Ryanair lanceert record Londen S19 schema

0
34

Twintig-drie nieuwe routes (180 totaal), 26m. klanten P. A. (maximaal 5%).

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Ryanair start met zijn grootste ooit in Londen S 2019 schema, met 23 nieuwe routes (meer dan 180 in totaal), die zal leveren 26m klanten blz.een. via Ryanair 4 luchthavens van Londen – Stansted, Luton, Southend en Gatwick.

Ryanair Londen S19 schema zal leveren:

  • Een nieuwe 3 vliegtuigen basis van Southend
  • 2 meer vliegtuigen op Luton (6 in totaal)
  • 23 nieuwe routes, waaronder:

– 3 op Stansted: Kiev, Lviv en Nantes
– 6 bij Luton: Alicante, Athene, Barcelona, Bologna, Kurk, Málaga
– 14 van Southend: Alicante, Bilbao, Brest, Kopenhagen, Cluj, Corfu, Dublin, Faro, Kosice,

Malaga, Milaan, Palma de mallorca, Reus en Venetië

  • Meer dan 180 routes in totaal
  • 26m klanten blz.een. (tot 5%)
  • 20,000* “on-site” banen blz.een.

Vorige week Ryanair een klacht ingediend bij de Europese Commissie over discriminatie door de BRITSE luchtvaartmaatschappij gecontroleerd NATS op Stansted, die weigeren om uit te leggen waarom 52% van alle Londen ATC vertragingen in Q1 werden op Stansted terwijl er nul dergelijke vertragingen op Heathrow en slechts 10% bij de luchthaven van Gatwick waar (NATS’ aandeelhouders) BA en Easyjet zijn de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen.

Wij doen een beroep op de BRITSE Regering en de EU om direct actie ondernemen tegen NATS die blijven zorgen voor een prettige service airlines ondanks het feit dat bij de hoogste ATC kosten in de EU, en die schaamteloos de bescherming van Heathrow ten koste van alle andere Londense luchthavens, in het bijzonder Stansted. We verwachten dat de EU snel te handelen om te zorgen voor een eerlijker verdeling van de NATS middelen (en vertraging) om alle 5 de luchthavens van Londen, in plaats van het beschermen van Heathrow.

Ryanair Michael O ‘ Leary zei: “Ryanair is verheugd om de lancering van onze grootste ooit in Londen S 2019 schema met meer dan 180 routes van onze 4 luchthavens van Londen, waaronder 1 nieuwe basis op in Southend en 23 nieuwe routes naar spannende bestemmingen zoals Barcelona, Bilbao, Kopenhagen en Kiev. Onze S2019 schema zal leveren 26m klanten blz.een. via Stansted, Luton, Southend en Gatwick, alles tegen de laagste tarieven, als we blijven groeien Londen verkeer, toerisme en werkgelegenheid.

We blijven bezorgd over de toenemende risico van een vaste (niet-deal) Brexit in Maart 2019. Hoewel wij hopen dat u een 21-maand overgang overeenkomst van Maart 2019 zal worden overeengekomen, de recente gebeurtenissen in het verenigd koninkrijk hebben de onzekerheid, en wij geloven dat het risico van een harde Brexit (die kunnen leiden tot vluchten wordt gegrond, voor een periode van dagen of weken) wordt onderschat.”