Ryanair lanserar posten London S19 schema

0
46

Tjugo-tre nya vägar (180 summa), 26m. kunder P. A. (upp 5 procent).

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Ryanair startade sin största någonsin i London S 2019 schema, med 23 nya vägar (över 180 totalt), som kommer att leverera 26m kunder p.en. genom Ryanairs 4 Londons flygplatser – Stansted, Luton, Southend och Gatwick.

Ryanair ‘ s London S19 schema kommer att leverera:

  • En ny 3-flygplan bas i Southend
  • 2 flygplan till Luton (6 totalt)
  • 23 nya rutter, inklusive:

– 3 på Stansted: Kiev, Lviv och Nantes
– 6 i Luton: Alicante, Aten, Barcelona, Bologna, Kork, Malaga
– 14 Southend: Alicante, Bilbao, Brest, Köpenhamn, Cluj, Korfu, Dublin, Faro, Kosice,

Malaga, Milan, Palma, Reus och Venedig

  • Över 180 vägar totalt
  • 26 kunder p.en. (upp 5%)
  • 20,000* “on-site” jobb p.en.

Förra veckan Ryanair lämnat in ett klagomål till Europeiska Kommissionen om diskriminering av BRITTISKA flygbolaget kontrolleras NATS på Stansted, som vägrar att förklara varför 52% av alla London ATC förseningar i Q1 var på Stansted medan det var noll sådana förseningar på Heathrow och bara 10% på Gatwick där (NATS’ ägare) BA och Easyjet är de största flygbolagen.

Vi uppmanar UK Govt och EU att vidta snabba åtgärder mot NATS som fortsätter att leverera en ohygglig service till flygbolag trots att de har bland de högsta ATC-avgifter i EU, och vem är uppenbart att skydda Heathrow på bekostnad av alla andra London-flygplatser, särskilt Stansted. Vi förväntar oss att EU att agera snabbt för att säkerställa en mer rättvis fördelning av NATS resurser (och förseningar) att alla 5 Londons flygplatser, i stället för att skydda Heathrow.

Ryanairs Michael O ‘ leary sade: “Ryanair är glada över att kunna lansera vår största någonsin i London S 2019 schema med över 180 resor från våra 4 Londons flygplatser, inklusive 1 nya bas i Southend och 23 nya vägar till spännande destinationer som Barcelona, Bilbao, Köpenhamn och Kiev. Våra S2019 schema kommer att leverera 26m kunder p.en. genom Stansted, Luton, Southend och Gatwick, allt på lägsta biljettpriser, som vi fortsätter att växa London trafik, turism och sysselsättning.

Vi är fortfarande oroade över den ökande risken för en hård (no-deal) Brexit i Mars 2019. Vi hoppas att en 21-månaders övergång avtalet från Mars 2019 kommer att vara överens om den senaste tidens händelser i STORBRITANNIEN har lagt till osäkerhet, och vi tror att risken för en svår Brexit (som kan leda till flyg att vara jordad för en period av dagar eller veckor) underskattas.”