Ryanair lanserer posten London S19 tidsplan

0
23

Tjue-tre nye ruter (180 sum), 26m. kunder P. A. (inntil 5%).

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Ryanair lanserte sin største noensinne London S 2019 planlegge, med 23 nye ruter (over 180 totalt), som vil levere 26m kundenes side.a. gjennom Ryanair ‘ s 4-London flyplasser – Stansted, Luton, Southend og Gatwick.

Ryanair ‘ s London S19 planen vil levere:

  • En ny 3-fly base i Southend
  • 2 fly til Luton (6 totalt)
  • 23 nye ruter, inkludert:

– 3 på Stansted: Kiev, Lviv og Nantes
– 6 i Luton: Alicante, Athen, Barcelona, Bologna, Cork, Malaga
– 14 i Southend: Alicante, Bilbao, Brest, København, Cluj, Korfu, Dublin, Faro, Kosice,

Malaga, Milano, Palma, Reus og Venezia

  • Over 180 ruter totalt
  • 26m kundenes side.a. (inntil 5%)
  • 20,000* “on-site” jobber p.a.

Forrige uke Ryanair sendt inn en klage til Eu-Kommisjonen over diskriminering av BRITISKE flyselskapet kontrollert NATS på Stansted, som nekter å forklare hvorfor 52% av alle London ATC forsinkelser i 1. kvartal var på Stansted mens det var null slike forsinkelser på Heathrow, og kun 10% på Gatwick der (BARNAS aksjonærer) BA og Easyjet er de viktigste flyselskapene.

Vi kaller på de BRITISKE Govt og EU til å ta umiddelbar handling mot BARNA som fortsetter å levere et fryktelig service for flyselskaper som til tross for å ha blant de høyeste ATC avgifter i EU, og som er åpenlyst å beskytte Heathrow på bekostning av alle andre London flyplasser, spesielt Stansted. Vi forventer EU til å handle raskt for å sikre en mer rettferdig fordeling av NATS ressurser (og forsinkelser) for alle 5 Londons flyplasser, i stedet for å beskytte Heathrow.

Ryanair ‘s Michael O’ leary sa: “Ryanair er glade for å lansere vår største noensinne London S 2019 tidsplan med over 180 ruter fra våre 4 Londons flyplasser, inkludert 1 ny base i Southend og 23 nye ruter til spennende reisemål som Barcelona, Bilbao, København og Kiev. Våre S2019 planen vil levere 26m kundenes side.a. gjennom Stansted, Luton, Southend og Gatwick, alle på det laveste prisene, som vi fortsetter å vokse London trafikk, turisme og jobber.

Vi er fortsatt opptatt på den økende risikoen for hardt (no-avtale) Brexit i Mars 2019. Mens vi håper at en 21-måned overgang avtalen fra Mars 2019 vil være enige om, de siste hendelsene i STORBRITANNIA har lagt usikkerhet, og vi mener at risikoen for en hard Brexit (som kan føre til flyreiser være jordet for en periode av dager eller uker) blir undervurdert.”