Business aviation i midtøsten kommer globale

0
104

MEBAA Vis 2018 har utstillere fra hele verden.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Business aviation markedet i midtøsten, er å tiltrekke seg bransjens ledende bedrifter og nisje kunder fra hele verden. Når MEBAA Vis 2018 foregår 10-12 desember på DWC, air show-Området, rundt sytti prosent av utstillere har reist fra utenfor regionen for å være en del av den største business aviation vis i midtøsten.

Nesten en tredjedel av selskapene allerede forpliktet til å stille ut er fra USA, inkludert industri behemoths Gulfstream og Boeing Business Jets. Dette tallet inkluderer noen første gang utstillere som ønsker å øke sin andel av den lukrative markedet i regionen som Citadel Komplettering og Tronair.

Embraer s Market Outlook 2018 spådd Midt-Østen og Asia-Pacific vil være den raskest voksende markeder ved 2037, og i 2017 var det over 30.000 privat jet fly ut av Dubai alene. Som emiratet tilnærminger Expo 2020 er det forventet en betydelig økning i private flyreiser, og er allerede å øke FBO, MRO og andre supplerende tjenester i Al Maktoum International Airport for å imøtekomme disse.

“Det er fantastisk å se virksomheten luftfart over hele verden anerkjenner den økende betydningen av MENA-markedet, sier Ali Alnaqbi, Grunnlegger og daglig Leder av Midt-Østen Og Nord-Afrika Business Aviation Association (MEBAA). “MEBAA Vis har vokst hvert år siden starten, og igjen er vi forventer en økning i både utstillere og besøkende. Med den økte tallene i tillegg til vårt nye funksjoner, MEBAA Vise igjen vil være den ideelle plattformen for å gjøre forretninger i regionen.”

Midtøsten selvfølgelig fortsatt representerer det største antall MEBAA Vis utstillere med selskaper som Saudi Private Luftfart fra Saudi-Arabia og Sedertre Jet Sentrum fra Libanon, sammen med de fra de forente arabiske emirater. Faktisk, dette året er MEBAA Vis har en ny platinum sponsor, UAE-basert Online Global Tur-Støtte, som skal bruke den vise som en plattform til å lansere seg selv i regionen og utenfor.

“Vi har skapt noe nytt og unikt for virksomheten luftfart,” sa Munir Khalifeh, administrerende DIREKTØR i Global Online Turen Støtte. Khalifeh fortsatte “Vi løse de utfordringene Fly Operatører i dag og skapte OGTS å gi dem en komplett, one-stop online aviation service løsning for turen. Den MEBAA Vis er det perfekte stedet for å møte de viktigste aktørene i bransjen luftfart markedet i regionen og utenfor, som gir tilgang til industri og potensial for nettverk, som rett og slett ikke finner andre steder i midtøsten.”

Tilbake til showet igjen fra Kina vil bli Haeco Private Jet Løsninger, mens de som reiser fra Europa utgjør nesten en annen tredjedel av total og inkluderer Dassault fra Frankrike, Sky Tjenester fra Italia og Comlux Luftfart fra NORGE.

Hele virksomheten luftfarten verdikjeden er representert på MEBAA Vis, fra PRODUSENTER til vedlikehold leverandører som for eksempel Jet Luftfart drivstoff-leverandører som AvFuel, flyplasser, som London Biggin Hill, catering leverandører som Executive Gourmet og FBOs som Execujet.