Forbes reisgids: Eerst gecontroleerd lijsten voor de Wereld ‘s Meest Luxueuze Hotels & spa’ s

0
47

De gecontroleerde Lijsten zijn samengesteld op basis van gegevens die zijn verzameld door het bedrijf incognito inspecteurs, die het verblijf in de eigenschappen en beoordelen hen op tot 900 normen.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Voor de eerste keer ooit, Forbes reisgids heeft twee “beste van” lijsten benadrukken 2018 ‘s werelds Meest Luxueuze Hotels en Meest Luxueuze spa’ s. Achtenvijftig hotels en 30 spa ‘ s over de hele wereld krijgen deze eervolle erkenning.

De gecontroleerde Lijsten zijn samengesteld op basis van gegevens die zijn verzameld door het bedrijf incognito inspecteurs, die het verblijf in de eigenschappen en beoordelen hen op tot 900 normen, gebruikt voor het bepalen van de jaarlijkse gids van de Sterren, die werden aangekondigd in februari.

“We zijn blij om het te herkennen 2018 Meest Luxe Hotels en spa’ s in onze debuut Gecontroleerd Lijsten,” zei Amanda Frasier, Forbes reisgids ‘ s Executive Vice President, Normen En Beoordelingen.

“In een tijd waarin zo veel eigenschappen beweren luxe, het woord is alomtegenwoordig. Forbes reisgids is Geverifieerd Lijsten geven u een objectieve, door gegevens gestuurde bron voor het maken van geïnformeerde keuzes,” Frasier zei. “Deze illustere eigenschappen zijn grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze leveren luxe bij elke beurt. We zijn er trots op om te feliciteren iedereen die met de prestigieuze eigenschappen op onze Gecontroleerd Lijsten.”

Forbes reisgids ‘s in 2018’ s werelds Meest Luxe Hotels zijn 58 hotels in 17 landen, bestaande uit 52 Vijf-Sterren hotels en zes Vier-Sterren hotels. Top landen zijn de Verenigde Staten met meer dan 25 hotels, China met acht hotels, en Indonesië, Italië en Mexico, met drie hotels ieder, alle beoordeeld als meest luxueuze.

De top bestemmingen bent Macau, met vier hotels in Las Vegas, New York City en Bali; met drie hotels ieder, Los Angeles/Beverly Hills, Londen, Hongkong en Manilla met twee hotels per stuk.

De merken die landde de meeste hotels op de lijst zijn de Mandarin Oriental Hotel Group met zeven; Ritz-Carlton Hotel Company met vijf; Melco Resorts met drie; en MGM Resorts, Four Seasons Hotels and Resorts, Park Hyatt, Rocco Forte Hotels, Rosewood Hotels & Resorts, Trump international Hotel Collectie en Wynn Resorts met twee per stuk.

De lijst is representatief voor de top performers voor normen met betrekking tot de Elementen van Luxe” in Forbes reisgids inspecties voor 2018 — de top 6 procent van alle Sterren hotels wereldwijd.

Elementen van Luxe normen weerspiegelen gedetailleerde aandacht voor het niveau van het luxueuze comfort en luxe, keuzes en voorzieningen beschikbaar voor de gasten. Dit omvat overwegingen zoals: – De omgeving van het hotel zijn onderscheidend en het overbrengen van een gevoel van plaats, inclusief bijzondere aandacht aan interieur en landscaping.

 • Het hotel biedt handige raakt gedurende de gast ervaren, zoals verse bloemen in de kamer, een opmerkelijk of doordachte element op turndownservice in de avond, gekoeld handdoeken en vers fruit in de fitnessruimte, enz.
 • De kamers zijn bijzonder comfortabel, met top-of-the-line beddengoed en kussens, luxe toiletartikelen en een hoge-kwaliteit badjassen, slippers en handdoeken.
 • De gasten’ bezittingen worden afgehandeld zorgvuldig en met zorg.
 • Er is een opmerkelijke verscheidenheid en onderscheidende presentatie van eten en drinken in de bar, restaurant en roomservice. Alle serviceware, servetten en bierviltjes zijn van uitzonderlijke kwaliteit.

Forbes reisgids ‘s in 2018’ s werelds Meest Luxueuze spa ‘s zijn 30 kuuroorden in zes landen, bestaande uit 21 Vijf-Sterren spa’ s en negen Vier-Sterren spa ‘ s. Top landen zijn de Verenigde Staten met 12 spa ‘s en twee extra in Puerto Rico en China met negen spa’ s.

De top bestemmingen omvatten Macau met vijf spa ‘s, Hong Kong met drie spa’ s, en de Riviera Maya en Puerto Rico met twee spa ‘ s.

De bedrijven met de meeste spa ‘ s op de lijst zijn Mandarin Oriental Hotel Group met vier; Marriott luxe merken met zes, vijf van hen zijn Ritz-Carlton; samen met Melco Resorts en Velas Resorts met elk twee.

De lijst is representatief voor de top performers voor normen met betrekking tot de sfeer en de voorzieningen in de Forbes reisgids inspecties voor 2018 — de top 11 procent van alle Sterren spa ‘ s wereldwijd.

Normen met betrekking tot de sfeer en voorzieningen weerspiegelen gedetailleerde aandacht voor het niveau van het luxueuze comfort en luxe, keuzes en voorzieningen beschikbaar voor de gasten. Dit omvat overwegingen zoals:

 • Wanneer in een eigen behandelkamer, de sfeer is ontspannen, rustige, particuliere en comfortabel.
 • De spa van de publieke ruimtes zijn zeer ruim en zorgvuldig ingericht.
 • Voorzieningen zijn altijd rijkelijk gevulde en comfortabel en sfeervol weergegeven in douches en kleedruimtes.
 • Spa voorzieningen (bv., shampoo, conditioner, lotion, enz.) zijn zeer luxe kwaliteit.
 • Het gebruik van geluid, licht, geur en andere visuele elementen worden gecombineerd om een uniek gevoel van plaats.

Dubbele Winnaars
Onder de gecontroleerde Lijsten, acht eigenschappen naar voren als dubbele winnaars, dat is, ze had een hotel en spa zowel verdiend de prestigieuze eer. Wynn heeft drie winnaars in Macau — Wynn Macau, De Spa van het Encore Macau en Spa at Wynn Palace Macao.

 • ESPA in Het Ritz-Carlton, Macau – The Ritz-Carlton, Macau
 • Nüwa Spa Macau – Nüwa Macau
 • OH! Spa – Oceaan Huis
 • Salamander Spa – Salamander Resort & Spa
 • Gevoel, A Rosewood Spa in Mayakoba – Rosewood Mayakoba
 • Spa Botánico – Dorado Beach, A Ritz-Carlton Reserve
 • De Spa in het Mandarin Oriental, Singapore – Mandarin Oriental, Singapore
 • De Spa van Het Ritz-Carlton, Dove Mountain – The Ritz-Carlton, Dove Mountain

Forbes reisgids 2018 ‘ s werelds Meest Luxueuze Hotels

De 2018 Meest Luxueuze Hotels in de lijst omvat 58 hotels in 17 landen.

Forbes reisgids ‘ s 2018 Gecontroleerd Lijsten zijn samengesteld aan de hand van de score van de gegevens in rapporten die bepaald 2018 Sterren. De Meest Luxe zijn de winnaars van de top performers in specifieke normen die weerspiegelen gedetailleerde aandacht voor het niveau van het luxueuze comfort en luxe, keuzes en gemakken die wordt geboden aan de gasten. Het hotel lijst geeft de hoogste presterende 6 procent van alle Sterren hotels wereldwijd.

Door de Getallen

 • 58 hotels in 17 landen
 • 52 Vijf-Sterren hotels, 6 Vier-Sterren hotels
 • 8 dubbele winnaars (dezelfde eigenschap hotel en spa)

Top Landen

 • Verenigde Staten (25 hotels)
 • China (8 hotels in)
 • Indonesië, Italië, Mexico (3 hotels)

Top Bestemmingen

 • Pataca (4 hotels)
 • Las Vegas, New York, Bali (3 hotels)
 • Los Angeles/Beverly Hills, Londen, Hong Kong, Manilla (2 hotels)

Top Merken/Verenigingen

 • Het Mandarin Oriental Hotel Group, Preferred Hotels & Resorts (7 hotels)
 • Toonaangevende Hotels van de Wereld (6 hotels)
 • The Ritz-Carlton, Relais & Châteaux (5 hotels)
 • Melco Resorts (3 hotels)
 • MGM Resorts, Four Seasons Hotels and Resorts, Park Hyatt, Rocco Forte Hotels, Rosewood Hotels & Resorts, Trump Hotel Collection, Wynn Resorts (2 hotels)

Forbes reisgids 2018 ‘s werelds Meest Luxueuze spa’ s

De 2018 Meest Luxueuze spa ‘s lijst omvat 30 spa’ s in 6 landen.

Forbes reisgids ‘ s 2018 Gecontroleerd Lijsten zijn samengesteld aan de hand van de score van de gegevens in rapporten die bepaald 2018 Sterren. De Meest Luxe zijn de winnaars van de top performers in specifieke normen die weerspiegelen gedetailleerde aandacht voor het niveau van het luxueuze comfort en luxe, keuzes en gemakken die wordt geboden aan de gasten. De spa lijst geeft de hoogste presterende 11 procent van alle Sterren spa ‘ s wereldwijd.

Door de Getallen

 • 30 spa ‘ s in 6 landen
 • 21 Vijf-Sterren spa ‘s, 9 Vier-Sterren spa’ s
 • 8 dubbele winnaars (dezelfde eigenschap hotel en spa)

Top Landen

 • Verenigde Staten (12 sbz ‘ s), plus 2 in Puerto Rico
 • China (9 sbz ‘ s)

Top Bestemmingen

 • Pataca (5 sbz ‘ s)
 • Hong Kong (3 baden)
 • Puerto Rico (2 spa ‘ s)
 • Riviera Maya (2 spa ‘ s)

Top Merken/Verenigingen

 • Het Mandarin Oriental Hotel Group (4 sbz ‘ s)
 • Marriott luxe merken (6 kuuroorden; 5 van hen zijn in het Ritz-Carlton eigenschappen, 1 is in a St. Regis hotel), Preferred Hotels & Resorts (6 sbz ‘ s)
 • Melco Resorts, Velas Resorts, Relais & Châteaux (2 spa ‘ s)