Razer Telefonen 2 avtäcka med S845 chip, förbättringar av skärmen och kameran

0
41

Gaming har blivit en dominerande form av underhållning och spelare tenderar att vara “early adopters” av cutting edge tech. Den nya Razer Telefon 2 är ett nöjesfält med unika funktioner och olika förbättringar jämfört med originalet.

Låt oss börja med spelfunktioner. Skärmen är en 5.7” IGZO LCD-skärm med QHD-upplösning istället – Razer anser att 16:9 är bäst för mms. Det gjorde den nya skärmen 50% ljusare än innan, slår högst 580 nits (470 nits typiskt). Företaget hävdar att den nya panelen är bättre på att bevara detaljer i mörka scener.

Skärmen har kvar den rörliga uppdateringsfrekvens på upp till 120 hz, vilket eliminerar stamning och sliter. Det stöder HDR-och DCI-P3 brett färgomfång för bättre bilder i både spel och filmer.
Razer Telefonen 2

Den nya Snapdragon-845-chipset har en ny vapor kammaren kylsystem. Razer: s mål var för chipset för att aldrig uppleva termisk strypning. Det är ansluten till 8GB fast RAM och 64 gb UFS lagring (vi hade hoppats på en uppgradering på den här sista biten, men vi har ingen lycka). Det finns en microSD-slot för att utöka lagringskapaciteten, men det är inte så snabb som UFS.

4000 mAh batteri stöder nu QuickCharge 4.0+ och snabb Qi trådlös laddning – upp till 15W!

För att tillgodose trådlös laddning, baksidan av Razer Telefon 2 är nu gjorda av glas medan kroppen fortfarande är CNC-frästa aluminium. Det är nu vattenavvisande med en IP67 betyg (1 m, 30 min).

Logotypen på baksidan är RGB-bakgrundsbelyst och stöder Chroma. Detta innebär att Razer logotyp på baksidan kommer att matcha färgen på sin LED-lampor lampor på telefonen. Razer har också ett par nya USB-C brusreducerande hörlurar som har synkroniserat RGB-belysning samt (både tillbehör säljs separat). Det finns inget 3,5 mm hörlursuttag, men Razer buntar en 24-bitars DAC-dongel med telefonen.


Razer Trådlös Laddare med Chroma RGB-belysning

Dubbla kamera på baksidan är ny och väsentligt förbättrad. Det sport nya bildsensorer med tillstånd av Sony. De viktigaste 12MP bildsensor av Dubbla Pixel autofokus och optisk bildstabilisering (OIS) och det har ett ljus f/1.75 objektiv. Sedan finns det andra 12MP kamera med en 2x teleobjektiv (f/2.6).

Telefonen är 2160p video capture nu går upp till 60fps och det är en 1080p @ 120fps i slow-motion-läge. Den selfie kameran är mestadels oförändrade, en 8MP med fast fokus shooter, även om det inte får stöd för 1080p @ 60fps video ta till fånga.

Razer Telefon 2 ger tillbaka den kraftfulla framsidan stereohögtalare. De är Dolby Atmos-certifierade och varje matas av en dedikerad förstärkare.

Telefonen startar med “nära-lager” Android 8.1 Oreo, men Razer är lovande en OS-uppgradering “snart”.

Razer Telefonen 2 kan förbeställas från och med idag till ett pris av $800/€850/£780. Observera att det är en premium-version med en Satin finish som kostar $900/€950/£880, som kommer att vara tillgänglig senare.

Det finns en mängd olika tillbehör. Razer Trådlösa Laddaren är $100. Det finns en Läder och Kevlar Fall för $40 och $50, respektive, samt ett härdat glas skärmskydd till $20.

En ny Cortex-Appen kommer att släppas snart för att ersätta Game Booster. Det kommer att ge per-titel spel optimeringar och inställning av upplösning, bildfrekvens och även CPU klockfrekvenser.