Representanter for hele det greske frakt spektrum snakket i det 18. Navigator Forum i Chios, Hellas

0
23

En av de største oppnåelse av årets Navigator Forum var åpen dialog holdt i en full amfiteater ved Universitetet i Egeerhavet av representanter for hele frakt spektrum.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Den 18. Navigator Forum ble avholdt dette året på Øya Chios i Hellas ‘ s østlige Egeerhavet mellom 21. og 23. September med den unike varme og gjestfrihet av Inntekt. Dette er første gang at Navigator Shipping Consultants organisert slik en helg for Frakt Beslutningstakere med et bredt spekter av aktiviteter i mer enn en vennlig atmosfære og unike øyeblikk av nettverk. Mer enn 300 deltakere, inkludert high-ranking interessenter fra hele frakt spektrum – shipping ledere, representanter fra maritime organisasjoner, klassifikasjonsselskaper, P og jeg Klubber, journalister, det diplomatiske korps, akademikere og studenter fra Akademiske Institusjoner, så vel som fra Handelsflåten Academies of Oinousses og Chios, og mange andre samlet i denne mytiske maritime greske øya som har tradisjon for skipsredere og sjøfolk er uten sidestykke.

En av de største oppnåelse av årets Navigator Forum var åpen dialog holdt i en full amfiteater ved Universitetet i Egeerhavet av representanter for hele frakt spekteret, inkludert Kaptein (HCG) Irene Argyri, havnefogd av Chios, Sjef (HCG) Panteleimon Vatoussis, direktør for Oinousses Merchant Marine Academy for dekk offiserer, Maria Makka, Direktør for Studier av Merchant Marine Academy of Chios for Marine Engineers, samt greske sjøfolk, hvor problemer møtt av sektoren ble analysert mulige løsninger ble foreslått.

Danae Bezantakou, administrerende DIREKTØR i Navigator velkommen deltakerne understreker at for å opprettholde den ledende posisjonen i hele verden for Hellas ‘ s shipping, vi bør kombinere Organisasjon-Metodikk-Arbeid-Finansiering-Kunnskap, men også oppvåkningen av neste generasjon!

Navigator er President Capt. Dimitris Bezantakos under sin åpningstale understreket verdien av synergi og “hands on” som er nøkkelen til suksess i å oppnå målene.

Minister for Frakt og Isolerte Politikk, Fotis Kouvelis, angitt i en melding som overføres til arrangørene at hans prioriteringer er utvikling av maritim utdanning og beskyttelse av arbeidernes rettigheter. I samarbeid med den greske skipet-eiere, han har satt i gang et arbeid for å oppgradere Maritim Utdanning, med modernisering av fasilitetene Merchant Marine Akademier, undervisningen og deres sammenheng med høyere akademiske institusjoner både i Hellas og i utlandet. På denne måten er ikke bare godt trent sjøfolk, men også erfaring fra shipping ansatte, vår morgendagens kolleger er garantert.

Dr. George Pateras, Administrerende Direktør i Aegeus Frakt og President av Hellenic Chamber of Shipping levert et godt tolkes og grundig tale med tittelen: “Å skrubbe eller ikke til å skrubbe?”. Han understreket at spørsmålet om scrubbers installasjonen er en kommersiell beslutning og ikke en miljømessig løsning. Han nevnte også at det greske skipet-eiere bør være mer proaktive i de miljømessige beslutninger skal tas for å fortsette å være på toppen.

“The future of shipping: the role of technology -, miljø-utvikling og endringer i menneskelige ressurser” var det første panelet er tema vellykket moderert av Elena Athoussaki, Leder av Maritime Bærekraftig Center i PwC. Hun henvist til den foreslåtte dagsorden for fremtiden ved IMO – Agenda 2030, som sett 17 mål og mer enn 160 mål for miljø, mennesker, teknologi, innovasjon og til slutt for Verdens Fred definert som en bred ramme.

Høyttalere i panelet var: Katerina Skourtanioti, Administrerende Direktør i VENLYS Maritime Spesialisering Tjenester, Roberto Coustas, Co-Grunnlegger og administrerende DIREKTØR i Deepsea-teknologier, Costis Achladitis, Administrerende Direktør av Golden Last og 2. Visepresident – PCCI og Anna-Maria Kotrikla, Assisterende Professor / Department of Shipping, Transport og Handel, University of the Aegean.

Blant problemstillingene, betydningen av forsyningskjeden ble markert samt vekstpotensial samme tilbyr ved å omforme den strategiske plasseringen av Hellas ‘ porter – i dette tilfellet, i huber gjennom hvilke produkter fra Øst kan transporteres til Vest.

Kostis Achladis forklart at forsyningskjeden er nå den tredje pilaren i den greske økonomien følgende shipping og turisme, og at det fortsatt er rom for teknologiske forbedringer på dette feltet.

Roberto Koustas analysert blockchain teknologi som kombinerer utallige data med svært høy hastighet for å samle nyttige resultater som kan brukes av menneskelige ressurser.

Katerina Skourtanioti fokusert på den menneskelige faktor, som har betydning var og vil fortsette å være svært viktig. Om ubemannede skipet, hele panelet var enige om at teknologien vil fortsette å være allestedsnærværende, men uten å være i stand til å erstatte den menneskelige faktor.

Det andre panelet “Fortid, Nåtid og Fremtid” ble moderert av Capt. George Tsouris, President i Chios Marine Club og Operations Manager i Blue Planet Frakt S. A.; høyttalere inkludert George Tsavliris, rektor ved Tsavliris Berge Gruppe, Theofilos Xenakoudis, Direktør, Verdensomspennende Virksomhet / Administrerende Direktør ved IRI/Marshall-Øyene-Registeret, George Alexandratos, General Manager på Apollonia Linjer S. En og Vice President i den Hellenistiske Chamber of Shipping, George Xiradakis, Administrerende Direktør i XRTC Business Consultants Ltd., og President i Propellen Club (havnen i Piraeus), Angie Hartmann, Executive Vice President i Starbulk S. A., og President av WISTA Hellas, Prof. Dinosaurer Arkoumanis, Leder av Faglig Bord på Metropolitan College i Hellas og George Georgoulis, Laboratorier og Undervisning av Ansatte på University of the Aegean i Chios.

George Xiradakis påpekte behovet for å vende tilbake til tradisjonelle maritime røtter, som den generasjonen av 50 år er den siste generasjonen som har oceangoing erfaring på gresk skip, mens Angie Hartmann understreket at for bedre kommunikasjon mellom kontoret og fartøy, ledere bør definitivt tilbringe en kort tid på sjøen slik at de forstår sjøfolk’ behov.

“I livet må du ha ethos, være religiøst troende, ydmyk og høflig for å bli en del av skipsfarten. Kreativitet og nye ideer stammer fra fattigdom snarere enn rikdom. Velstående betyr “full substans”. Teknologien kan ikke bli bedre uten bidrag i den menneskelige sjel,” sa George Tsavliris.

Professor Dinosaurer Arkoumanis, understreket at utdanning er 50% kunnskap og 50% personlighet. Han sa også at den nåværende “miljø” er ganske attraktivt for unge mennesker, mens våre største forpliktelse er å støtte og ytterligere bidra til å opprettholde denne trenden. Han har også forklart viktigheten og nytten av egen utdanning ved siden av det offentlige for å skaffe maritime knowledge.

Theophilos Xenakoudis snakket om markedet er positive responsen til forskrifter. Men han rådet til å ta hensyn til avgjørelser tatt av IMO som de kan være påvirket av sterke interesser fordi på slutten av dagen, kan skipet-eiere er bedt om å betale.

Capt. George Tsouris understreket hvor viktig ledere er å utvikle en faglig kultur i forhold til riktig håndtering av informasjon.

George Alexandratos snakket om nødvendigheten av gresk konferanser, samt å ha greske sjøfolk om bord på skip, men fremfor alt må for innføring av frakt som en leksjon i skolen læreplanen, som også er den grunnleggende verdien av JA-Forum.

Den tredje panelet under tittelen “nye utfordringer i Shipping og rollen av utdanning” ble moderert av Dr. Serafim Kapros, Professor ved University of the Aegean, med deltakelse av mektig gruppe av høyttalere: Maria Lekakou Professor ved University of the Aegean og Dean av sin Business School, Maria Kakka Direktør for Studier på Chios’ Merchant Marine Academy of Ingeniører, Capt. George Tsouris, Michael Fragkias, Utpekt Ledelse Representant og Sikkerhet Manager i Solen Enterprises Ltd, Costas Kalargyros, Group HR-Direktør i Latsco Shipping Ltd og George Georgoulis, Laboratorier og Undervisning av Ansatte på University of the Aegean.

Professor Serafim Kapros, understreket at det grunnleggende pilar i University of the Aegean er av høy kvalitet, kunnskap og prosessen for å få praktisk trening. Dekan har også bemerket: “Vi er anvendelse av teknologi-baserte modeller for entreprenørskap, og vi bruker øya som en knowledge lab”. Maria Makka påpekt at unge mennesker er endelig slår til frakt og som allerede 100 elever av Merchant Marine Høyskoler har allerede deltatt i pedagogisk turer. På denne måten går de inn og gjøre seg kjent i et arbeidsmiljø ved å bli 18 år gammel, og livslang læring er nå en del av sjøfolk liv.

“Jeg var heldig å administrere unge mennesker, å investere i menneskelige ressurser, i et selskap, hvor de fleste var greske sjøfolk. I dag er vi stolte av kadetter, som er kvalifisert, økonomisk uavhengig og viet til havet og god beherskelse av engelsk språk. Etter mer enn 50 års erfaring, og jeg kan trygt si at vannet renner i “shipping kraner” er oppsiktsvekkende,” sa Michalis Frangias.

“Du må bli kjent med personen du velger. Du kan ikke utøve personalledelse, med mindre du forstår kulturen i selskapet. Jeg ønsker selskapene å være i kontakt med universiteter. Verdiene for frakt må videreformidles til elevene,” sa Kostas Kalargyros.

Danae Bezantakou avsluttet med å peke på at noen skritt som bør tas til institutionalize “frivillig arbeid”, slik at de unge får kunnskap og erfaring. Professor Serafim Kapros, foreslått at minst to workshops per år, fulgt av både studenter og frakt ledere, bør være organisert. President i den Greske Chamber of Shipping, Dr. George Pateras, velkommen initiativet, og foreslo å være moderator i et panel der bare studenter som deltar.

Utover Forum og debatter, 2018 “Navigator – Shipping Beslutningstakere Helg” utvidet en invitasjon til alle forumets deltakere for en tradisjonell kveld, Chios Fest, på seaport av Langada, en utflukt til Mastic Landsbyer med en omvisning på Mastic-Museet, samt et besøk i den unike Chios Maritime Museum.

Slik en innovativ arrangementet hadde ikke vært mulig uten støtte fra sponsorene, den greske frakt i felleskapet, støttespillere og samarbeid av KEFI S. A. som bidro til dette Forumet til å skje for første gang på Øya Chios.

Vi ser allerede frem til å ønske deg velkommen i det 19. Navigator 2019 – Shipping Beslutningstakere Forum, som vil finne sted i Athen i løpet av November 2019.