Southwest Airlines sprer sine vinger til Mexico med Discover The World ‘ s hjelp

0
39

Oppdag vil også drive salg gjennom de nyeste ikke klassisk BSP salg distribusjon miljø for Southwest Airlines, for første gang i Mexico.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

SCOTTSDALE, Ariz. Southwest Airlines har valgt å Oppdage Verden, å gi salg og distribusjon hjelp i Mexico.

“Vi håpet på å samarbeide med et selskap for å komplettere Sørvest er verdens-berømte gjestfrihet med en sann kunnskap og forståelse av Mexico City,” sa Ryan Green, Sørvest s Vice President & Chief Marketing Officer. “Oppdag Verden Mexico har et fremragende rykte for sin inngående kunnskap om markedet og er kjent for sitt fokus på å levere sterke resultater.”

Administrerende DIREKTØR i Oppdage Verden Jenny Adams sa, “Vi er glade for Southwest Airlines har valgt å Oppdage Verden Mexico, ledet av Direktør Octavio Hernandez, til å representere dem i Mexico City. Vår Meksikanske team anerkjent tidlig at Southwest Airlines var veldig ivrig på å styrke sin internasjonale markeder, og vi er nå engasjert i å hjelpe dem å oppnå dette målet. Som en ledende global travel distribution ekspert, Oppdage vil også drive salg gjennom de nyeste ikke klassisk BSP salg distribusjon miljø for Southwest Airlines, for første gang i Mexico.”