Subaru kunngjør £24,495 XV Black Limited Edition | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
33

Subaru har annonsert en ny Svart Begrenset Utgave variant av XV crossover. Priset fra £24,495 den nye modellen er ferdig i Crystal Black Silica maling og kommer med sølv underguards, foran og bak mudguards, en last trinn og en sammenleggbar last skuff, pluss heavy duty etasje vakter.

XV Black Limited Edition koster £24,495 på 2,0 jeg bensin form med Lineartronic automatisk girkasse, eller £24,995 med 2.0-liters dieselmotor. Uavhengig av motor valg Limited Edition-modell leveres med rundt kr 1600 av ekstra utstyr, inkludert den tidligere nevnte styling-kit, men det kommandoer en premie for bare £1000 over SE modell som den bygger på.

Alle modeller er all-wheel drive og standard utstyr inkluderer lettmetallfelger, oppvarmede forseter, vindusvisker de-icers og cruise control. Bensin automatisk modeller avkastning kombinert syklus økonomien i 42.8 mpg, mens diesel modell klarer 50.4 mpg. Utslippene er 153g/km og 146g/km hhv. For bøker er åpne nå.