Commonwealth Hotell namn General Manager för Springhill Suites by Marriott Cincinnati Midtown

0
37

Volker Wellmann är 35 år av Service-och besöksnäringen erfarenhet inkluderar Hotel Management Väljer, såväl som Full-Service, Märkesvaror, Boutique och Konventionen fastigheter i hela USA.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

COVINGTON, KY. – Commonwealth Hotell LLC, tillkännagav att Volker “VW” Wellmann, född i Tyskland, har utsetts till hotellets General Manager sedan augusti 2018.

Volker är 35 år av Service-och besöksnäringen erfarenhet inkluderar Hotel Management Väljer, såväl som Full-Service, Märkesvaror, Boutique och Konventionen fastigheter i hela USA EN examen från Bradley University, som också deltog Universitetet i Madrid i Spanien och Inlingua i Verona Italien, Volker bosatt i Northern Kentucky med sin fru i 25 år och 15-åriga dotter, medan hans son ska gå på University of Louisville.

Har nyligen gått i pension från en ledande ställning med en Förmögenhet på 200 service-företag, Volker kommenterade: “jag är mycket glada över att fortsätta min gästfrihet karriär på en sådan vacker fastighet i den stad som jag har kommit att älska och uppskatta för dess olika nöjen samt konkurrenskraftiga företag och besökare klimat.”

Commonwealth Hotell, LLC. grundades 1986 och är en beprövad partners för att erbjuda hotellet utveckling och management-tjänster. Företaget har omfattande erfarenhet av att hantera märkesvaror full service och välj tjänst hotell.