Commonwealth Hoteller navn General Manager for Springhill Suites by Marriott Midtown Cincinnati

0
55

Volker Wellmann er 35 år av Service og Gjestfrihet erfaring i bransjen omfatter Hotellets Ledelse av Velger, så vel som med Full Service, Merkede, Boutique og Konvensjonen egenskaper over hele USA.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

COVINGTON, KY. – Samveldet Hoteller LLC, kunngjorde at Volker “VW” Wellmann, opprinnelig fra Tyskland, har blitt utnevnt som den hotellets General Manager i August 2018.

Volker er 35 år av Service og Gjestfrihet erfaring i bransjen omfatter Hotellets Ledelse av Velger, så vel som med Full Service, Merkede, Boutique og Konvensjonen egenskaper over hele USA utdannet av Bradley University, som også gikk på University of Madrid i Spania og Inlingua i Verona, Italia, Volker ligger i Nord-Kentucky med sin kone på 25 år og 15 år gamle datter, mens hans sønn er på University of Louisville.

Etter nylig å ha pensjonert seg fra en senior lederstilling med en Formue på 200 service selskap, Volker kommenterte at: “jeg er veldig spent på å fortsette min gjestfrihet karriere på slik en vakker eiendom i byen som jeg har kommet til å elske og sette pris på for sine ulike underholdningssteder, samt konkurransedyktig næringsliv og besøkende-vennlig klima.”

Commonwealth Hoteller, LLC. ble stiftet i 1986 og er en anerkjent partner i å gi hotellet utvikling og forvaltning tjenester. Selskapet har lang erfaring i å administrere premium-merket full service og velg tjenesten hotell.