Dette hotellet, Hyatt fullfører oppkjøpet av To Veier Gjestfrihet

0
55

Tillegg av Alila, Reisemål, livsglede, Thompson og tommie merker utvider Hyatt livsstil og velvære tilbud for high-end reisende over hele verden. Kostpris revidert til $405 millioner kroner fra $480 millioner kroner, ytterligere potensial hensyn revidert til $96 millioner kroner fra $120 millioner kroner.

Alila Yangshuo, Hyatt.
googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

HONG KONG, KINA – Hyatt Hotels Corporation kunngjorde at Hyatt har fullført den tidligere annonserte oppkjøpet av To Veier Gjestfrihet, en livsstil hotel management selskap med en unik samling av spesielle merker, fremragende egenskaper og en betydelig global utvikling rørledning.

Alila Yangshuo
Med tillegg av fem etablert livsstil merker – Alila, Reisemål, livsglede, Thompson, og tommie – Hyatt har utvidet sin tilstedeværelse i 23 nye markeder med ledelse og lisensavtaler for 74 åpne og drift av hoteller over hele Nord-Amerika og Asia, og en robust rørledning av inngått forvaltningsavtaler. Som en del av oppkjøpet, Hyatt er å etablere en ny dedikert livsstil divisjon å kombinere driften av To Veier ” og Hyatt livsstil merker.

“Vi vil utnytte felles kompetanse til Hyatt og To Veier over våre kraftige kombinert portefølje av 19 merker for å gi best-i-klassen tilbud for gjester rundt om i verden,” sa Mark Hoplamazian, president og CEO, Hyatt Hotels Corporation. “For hotellets eiere, vår plattform vil gi muligheter for økt driftskvalitet og finansielle resultater. Vi er glade for å ha fullført denne spennende transaksjonen, og vi er takknemlige for To Veier medarbeidere til å Hyatt.”

To Veier ” brands er forventet å bli med i en Verden av Hyatt lojalitetsprogram i nær fremtid, og skape større muligheter for Verden av Hyatt medlemmer til å tjene og løse inn poeng på tvers av mer fritid-fokusert bo-alternativer og også kjøring hotel for en person fra en lojal gruppe av reisende som bruker mer, bli mer og bestill direkte.

Oppdatert Outlook-Informasjon
Før lukke transaksjonen, base kjøp pris for oppkjøpet ble revidert til $405 millioner kroner fra $480 millioner kroner, og den samlede potensielle ytterligere vederlag fra Hyatt ble revidert til $96 millioner kroner fra $120 millioner kroner. Den reviderte vurdering reflekterer utelukkelse av visse egenskaper fra transaksjonen, herunder eiendommer som ikke drives i henhold til de To Veiene merker og egenskaper som vil fortsette å være klart eller lisensiert direkte av en affiliate selgere. Den totale kjøpesummen reflekterer en EBITDA-multippel på ca 12 x stabilisert 2021 inntjening, som Hyatt mener er den beste indikatoren for verdsettelse basert på forventede synergier og vekst.

Som et resultat av den reviderte transaksjonen gjelder, Hyatt forventer 2019 Justert EBITDA-bidrag før engangskostnader integrasjon-relaterte kostnader til å være ca $20-25 millioner kroner. Sammenligner denne med en tidligere estimat på ca $25 millioner til usd 30 millioner. Etter inkludert integrering kostnader, netto bidrag til 2019 Justert EBITDA er forventet å være flat til $5 millioner.

Goldman Sachs & Co. LLC serveres som eksklusive finansiell rådgiver for å Hyatt; Moelis & Company LLC serveres som eksklusive finansiell rådgiver til To Veier Gjestfrihet; Latham & Watkins LLP fungert som juridisk rådgiver for Hyatt; Skadden, Arps, Skifer, Meagher & Flom LLP fungert som juridisk rådgiver for To Veier Gjestfrihet.