G Adventures kjøper TruTravels

0
50

Ungdom reiser spesialist, TruTravels, vil beholde sin egen unike merkevare identitet.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Ledende liten gruppe eventyr operatør og sosial virksomhet, G Adventures, annonserte oppkjøpet av en liten gruppe ungdom reiser spesialist, TruTravels, som er basert i Surrey i Storbritannia, og ble stiftet i 2012 av entreprenører Joe Fallon og Mark Pave som vil fortsette å drive selskapet som partnere og minoritetsinteresser.

Mens oppkjøpet utvider G Adventures’ nå frem til de unge reiser sektor, selskapets grunnlegger, Bruce Poon Tips, ønsker å understreke at TruTravels vil forbli ‘tru’ til sin egen unike merkevare identitet, stil tur levering, og måte å kommunisere med sine kunder, som hovedsakelig falle i 18-25 år gamle demografisk.

“Tidligere i år, og jeg skjønte at vi var mangler en beat med en ny, grasrota stil av en liten gruppe reise som var nye for unge mennesker. Når jeg begynte å grave dypere inn i hva TruTravels gjør, jeg oppdaget at mens deres livssyn er i tråd vår, måten de kommuniserer, og hvordan de reiser, er så forskjellig G Opplevelser som vi ikke kunne konkurrere.

“På grunn av dette, ønsker vi ikke å endre hva TruTravels gjør. Joe og Mark gjør en utrolig jobb i dette rommet med denne nye stilen av moro-fokusert reise som er forankret i å møte nye mennesker og drevet av sosiale medier påvirkninger. Vårt mål er å gi dem et løft, slik at de kan gjøre mer av det de allerede gjør det så bra, og vi ønsker dem velkommen til G Adventures familie av merkevarer som en komplementær virksomhet,” sier Poon Tips.

For TruTravels’ co-grunnleggerne, Joe Fallon og Mark Paven, den nye partnerskap betyr å oppnå sin drøm om å bli en global operatør raskere og mer effektivt, som de nå har tilgang til supply chain og distribusjonsnettverk G Adventures har bygget opp over de siste 28 årene av drift.

“Mens det er klare forskjeller i stil med turer TruTravels går, og vi tiltrekker seg reisende, likheter vi har med G Adventures er hvordan vi visste at de var den rette partnere for oss. Begge merker’ salg er dominert av reisebyrå salg og både tiltrekke seg reisende fra en rekke forskjellige land, sier TruTravels’ co-grunnlegger, Joe Fallon.

Det var en annen viktig faktor for duoen før håndskrift avtale, og det var enten at de to selskapene var en passe i form av kultur og verdier.

Co-grunnlegger Mark Pave, sier den største uavgjort for TruTravels var deres likhet til G Opplevelser i forhold til den vekt de legger på selskapet kultur, bo ‘tru’ til sine verdier, og deres felles forpliktelse til å beskytte mennesker og miljø.

“Mens det er selvsagt spennende å samarbeide med de mest etablerte og erfarne operatør i vår plass, er det viktigste for oss i sa ja, var at vi var kulturelt justert. Legg til at vår felles lidenskap for å levere den beste kundeopplevelsen tenkelig, og bidra til å gjøre verden til et bedre sted, og vi tror det er en perfekt match, sier Paven.

Mens det er ingen umiddelbare endringer for å TruTravels’ ‘TruCrew”, som består av 25 ansatte basert i Surrey og 40 guider i Asia, de har planer om å utvide deres salgsteam som sin handlefrihet distribusjon nettverk vokser. Så vel som å hjelpe dem å utvikle dette nettverket, G Eventyr vil være å støtte TruTravels i å øke deres supply chain-tilgang, samt med felles ressurser i områder som teknologi, talent acquisition og finans.

Den TruTravels tilbyr er den siste tilveksten til å være laget av G Adventures, som også kjøpt Britiske merker Travelsphere, Bare Du, Swan Hellenic og Side & Moy i januar 2017.