Helder Patroon implementeert heldere patronen contact op met centrum voor Omnichannel klantinteractie

0
52

Start-up van het verstoren van de reis-industrie selecteert Helder Patroon voor de wereldwijde reis-services platform voor vloeiende, moeiteloze omnichannel-ervaring aan klanten.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

SAN BRUNO, CALIFORNIË – Helder Patroon, een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve cloud contact center software, heeft aangekondigd dat het is geselecteerd door een toonaangevende wereldwijde reis en ervaringen reservering platform om te dienen als de kern van haar customer engagement werking. De snel groeiende start-up ter waarde van meer dan $1 miljard wordt ondersteund door een aantal van ‘ s werelds grootste beleggingsondernemingen en is klaar voor een revolutie op de manier die de reizigers reserveer hotels, eten, reizen, ervaringen en activiteiten. Ze hebben momenteel opereren in Azië en hebben onlangs uitgebreid naar Europa met de plannen voor het invoeren van de Verenigde Staten.

Met 16 miljoen maandelijkse bezoekers van de website in meerdere talen en landen, duizenden e-mails per dag, en de plannen om het dubbele van de agenten over de komende 6 maanden het bedrijf had behoefte aan een schaalbare cloud-platform met 100% uptime dat was veilig en kon met het huidige volume evenals de toekomstige volumes als het bedrijf blijft groeien.

Na het evalueren van de vele cloud contact center leveranciers, de travel services bedrijf gekozen voor Heldere Patroon voor haar eigen cloud architectuur, globale functionaliteit, diep begrip van de aziatisch-Pacifische markt, omnichannel mogelijkheden, en de mogelijkheid voor het verwerken van alle traditionele en nieuwe kanalen, zoals de boodschappers. Het bedrijf heeft ingezet Heldere patronen Contact op met Centrum voor spraak, chat en e-mail met voorspellende routing gebaseerd op taal, met de plannen toe te voegen mobiele kanalen met de klantenservice in-app en populaire sociale boodschappers, zoals LINE. Bovendien, de reis-bedrijf is van plan om gebruik te maken Heldere Patroon AI en bot-technologie in alle kanalen om de klantervaring en empowerment van agents.

Met Heldere patronen, de travel services bedrijf kan bieden reizigers met een eenvoudige, naadloze manier om te ontdekken en reserveer de populaire bezienswaardigheden, rail-passen, lokale tours, etenswaren, en andere unieke ervaringen voor de hele wereld. Het bedrijf heeft ervaren uitstekende groei en verbeteringen in de prestaties van agents en CSAT sinds de overstap naar Heldere patronen Contact Center.

“We zijn verheugd om te werken met vele storende start-ups in combinatie met grote gevestigde merken. Deze innovatieve travel services bedrijf, een partner nodig met innovatieve omnichannel contact center-mogelijkheden ter ondersteuning van haar innovatieve bedrijf in meerdere talen en landen, zowel in de kanalen van vandaag en nieuwe berichten kanalen voor mensen die veel onderweg zijn,” zei Michael McCloskey, CEO van Helder Patroon. “Ze waren op zoek naar een leverancier die gedeelde eenzelfde toewijding aan innovatie en gebruiksgemak.”