Hyatt rondt de overname van Twee Wegen Gastvrijheid

0
119

Toevoeging van Alila, Bestemming, Joie de Vivre, Thompson en tommie merken breidt Hyatt lifestyle en wellness aanbod voor high-end reizigers wereldwijd. Overname prijs herziene $405 miljoen van $480 miljoen; extra potentieel overweging herziene $96 miljoen van $120 miljoen.

Alila Yangshuo, Hyatt.
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

HONG KONG, CHINA – Hyatt Hotels Corporation heeft aangekondigd dat Hyatt heeft vervuld, heeft de eerder aangekondigde overname van Twee Wegen Gastvrijheid, een lifestyle hotel management company met een unieke collectie van onderscheidende merken, uitstekende eigenschappen en een aanzienlijke wereldwijde pijplijn.

Alila Yangshuo
Met de toevoeging van vijf opgericht lifestyle merken – Alila, Bestemming, Joie de Vivre, Thompson, en tommie – Hyatt heeft uitgebreid de aanwezigheid van het merk in 23 nieuwe markten met het management en licentie-overeenkomsten voor de 74 open en exploiteren van hotels in Noord-Amerika en Azië, en een sterke pijplijn van de ondertekende beheersovereenkomst. Als onderdeel van de overname, Hyatt is de oprichting van een nieuwe toegewijde levensstijl divisie om het combineren van de activiteiten van de Twee Wegen’ en Hyatt lifestyle merken.

“We zullen gebruikmaken van de gedeelde expertise van Hyatt en Twee Wegen over onze krachtige gecombineerde portfolio van 19 merken om de beste aanbiedingen voor gasten van over de hele wereld,” zei Mark Hoplamazian, president en CEO Hyatt Hotels Corporation. “Voor de eigenaar van een hotel, onze platform kansen voor een verbeterde operationele prestaties en financiële prestaties. We zijn verheugd over deze spannende transactie, en we verwelkomen Twee Wegen geassocieerde deelnemingen van Hyatt.”

Twee Wegen’ merken zijn zullen nemen aan de Wereld van het Hyatt loyaliteitsprogramma in de nabije toekomst, het uitbreiden van de mogelijkheden voor de Wereld van het Hyatt leden te verdienen en inwisselen van punten over meer vrije tijd-gericht verblijf opties en ook het besturen van de bezettingsgraad van de hotels van een trouwe groep van reizigers die meer uitgeven, verblijf en reserveer direct.

Bijgewerkte Informatie Uit Outlook
Voorafgaand aan de afronding van de transactie, de basis koopsom voor de overname werd herzien tot $405 miljoen van $480 miljoen euro, en de totale potentiële aanvullende vergoeding in het kader van het Hyatt werd herzien tot $96 miljoen van $120 miljoen. De herziene overweging weerspiegelt de uitsluiting van bepaalde eigenschappen van de transactie, inclusief de eigenschappen niet gebruikt in het kader van de Twee Wegen, merken en eigenschappen die verder zullen worden beheerd of in licentie direct door een afgevaardigde van de verkoper. De totale aankoopprijs weerspiegelt een EBITDA-multiple van circa 12x gestabiliseerd 2021 winst, die het Hyatt mening is de beste indicator van waardering op basis van de verwachte synergie en groei.

Als gevolg van de herziene transactie voorwaarden, Hyatt verwacht dat de 2019 Aangepaste EBITDA bijdrage vóór eenmalige integratie-gerelateerde kosten ongeveer $20-25 miljoen. Dit in vergelijking met een eerdere schatting van ongeveer $25 miljoen naar $30 miljoen. Na inbegrip van de integratie van de kosten, de netto-bijdrage tot en met 2019 Aangepaste EBITDA naar verwachting vlak tot $5 miljoen.

Goldman Sachs & Co. LLC diende als exclusief financieel adviseur voor Hyatt; Moelis & Company LLC diende als exclusief financieel adviseur voor Twee Wegen Gastvrijheid; Latham & Watkins programma een leven lang leren werkzaam als juridisch adviseur bij het Hyatt; Skadden, de arp ‘ s, Slate, Meagher & Flom LLP werkzaam als juridisch adviseur bij Twee Wegen Gastvrijheid.