Ljusa Mönster distribuerar ljusa mönster contact center för Omnichannel Kundens Engagemang

0
52

Start-up störa resebranschen väljer Ljusa Mönster för global travel services plattform för att ge smidig och enkel omnichannel upplevelse för kunderna.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

SAN BRUNO, KALIFORNIEN – Ljusa Mönster, en ledande global leverantör av innovativa cloud contact center programvara, meddelade att det har valts ut av en branschledande globala resor och upplevelser bokning plattform för att tjäna som kärnan i sin kundens engagemang drift. Den snabbt växande start-up värderas till över 1 miljard dollar stöds av några av världens största värdepappersföretag och är redo att revolutionera sättet att resenärer boka hotell, mat, resor och aktiviteter. De arbetar i hela Asien och har nyligen expanderat till Europa med planer på att komma in i Usa.

Med 16 miljoner månatliga besökare på flera språk och länder, tusentals e-postmeddelanden per dag, och planer på att fördubbla sina agenter under de kommande 6 månader, behövde företaget en skalbar plattform med 100% upptid som var säkra och kunde hantera den nuvarande volymen, liksom de framtida volymerna som företaget fortsätter att växa.

Efter att ha utvärderat många cloud contact center leverantörer, resetjänster företag valde Ljusa Mönster för sin native cloud arkitektur, global funktion, djup förståelse av Asien / Stillahavsområdet-marknaden, omnichannel kapacitet och förmåga att hantera alla traditionella och nya kanaler, som budbärare. Företaget har implementerat Ljusa Mönster Contact Center för röstsamtal, chatt och e-post med automatisk routing baserat på språk, med planer på att lägga mobila kanaler med kundsupport i-app och populära sociala budbärare som LINJE. Dessutom, en resa som bolaget planerar att använda sig av Ljusa Mönster AI och bot teknik i alla kanaler för att förbättra kundupplevelsen och ge agenter.

Med Ljusa Mönster, rese-tjänster företaget kan erbjuda resenärer med ett enkelt, smidigt sätt att upptäcka och boka populära attraktioner, tåg passerar, lokala utflykter, restauranger, och andra unika upplevelser i hela världen. Företaget har haft en enastående tillväxt och förbättringar i agent prestanda och CSAT sedan byta till Ljusa Mönster Contact Center.

“Vi har varit glada över att arbeta med många störande start-ups utöver att stora etablerade namn som varumärken. Denna innovativa resa tjänster som företaget behövde en partner med innovativa omnichannel contact center-funktioner för att stödja landets innovativa verksamhet i flera språk och länder, för båda kanaler för idag och på nya meddelanden kanaler för folk i farten”, sade Michael McCloskey, VD, Ljusa Mönster. “De letade efter en leverantör som delade ett liknande engagemang för innovation och användarvänlighet.”