Lyse Mønster som benytter lyse mønster kontakt med senteret for Omnichannel Kunden Engasjement

0
53

Start-up forstyrre reiselivsbransjen velger Lyse Mønster for sin global travel services plattform for å gi sømløs, uanstrengt omnichannel opplevelse for kundene.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

SAN BRUNO, CALIFORNIA – Lyse Mønster, en ledende global leverandør av innovative cloud kontakt senter programvare, har annonsert at det har blitt valgt av en industri-ledende global reiser og opplevelser booking plattform for å tjene som kjernen i sin kunde engasjement drift. Den raskt voksende start-up verdsatt til over $1 milliard er støttet av noen av verdens største verdipapirforetak og er klar til å revolusjonere måten at reisende bestille hotell, mat, reise, opplevelser og aktiviteter. De for tiden opererer over hele Asia og har nylig utvidet til Europa med planer om å gå inn i Usa.

Med 16 millioner månedlige besøkende på flere språk og land, tusenvis av e-post per dag, og planlegger å doble sine agenter i løpet av de neste 6 måneder, selskapet trengte en skalerbar cloud-plattform med 100% oppetid som var sikkert, og kunne håndtere den nåværende volum så vel som fremtidige volumer som selskapet fortsetter å vokse.

Etter å ha vurdert mange cloud contact center leverandører, reise-tjenester selskapet valgte Lyse Mønster for sitt opprinnelige cloud arkitektur, global funksjonalitet, dyp forståelse av Asia Pacific marketplace, omnichannel evner og evne til å håndtere alle tradisjonelle og nye kanaler, som budbringere. Selskapet har utplassert Lyse Mønster Kontakt med Senteret for tale, chat og e-post med intelligent ruting basert på språk, med planer om å legge til mobil-tv-kanaler med kundestøtte i-app og populære sosiale budbringere som LINJE. I tillegg, reise-selskapet planlegger å utnytte Lyse Mønster AI og bot teknologi gjennom alle kanaler for å forbedre kundens opplevelse og styrke agenter.

Med Lyse Mønster, reise-tjenester selskapet kan tilby reisende med en enkel, problemfri måte å oppdage og booke populære attraksjoner, tog passerer, lokale turer, mat og andre unike opplevelser over hele verden. Selskapet har opplevd en enestående vekst og forbedringer i agent ytelse og CSAT siden å bytte til Lyse Mønster Kontakt med Senteret.

“Vi har vært glade for å jobbe med mange forstyrrende start-ups i tillegg til store etablerte merkevarer. Denne innovative reise tjenester selskapet trengte en partner med innovative omnichannel kontakt med senteret evner til å støtte nyskapende virksomhet på flere språk og land, for begge kanalene i dag, og nye nye meldinger-tv for folk på farten,” sa Michael McCloskey, administrerende DIREKTØR i Lyse Mønster. “De var ute etter en leverandør som delte en tilsvarende forpliktelse til innovasjon og brukervennlighet.”