10 Essentiële Vaardigheden van een Succesvolle Marketeer in 2019

0
30

Image credit: Mijn Leven Grafische / Shutterstock

Marketing rages komen en gaan, maar deze basisvaardigheden geeft je de beste kans op succes.

Marketing rages komen en gaan, maar er zijn essentiële vaardigheden die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat u de beste schot op het voldoen van uw sales en marketing doelstellingen.

Op weg naar 2019, het marketing landschap blijft om competitiever te worden, dus zorg ervoor dat u hebt deze 10 belangrijke vaardigheden onder de knie.

Noot van de redactie: hulp Nodig met uw online marketing? Vul de onderstaande vragenlijst in om onze leverancier partners contact met u op voor gratis informatie.

 

1. Verhalen

Marketing is alles over het verhaal. Mensen hebben te verhalen; het is maar hoe je leverage emotie pitch/verkopen wanneer je marketing. Het weven van uw waarde in een verhaal is de sleutel – show, don ‘ t tell. Ik kan je vertellen mijn widget is goed, maar als je een verhaal vertellen over hoe deze bepaald widget geholpen uw cousin Vinny het winnen van een grote rechtszaak, het maakt het veel meer relatable en verkoopbaar.

De manier waarop je de waarde van je product of dienst en relateren deze aan uw klant, de pijn punten die direct van invloed zijn op uw lead generatie strategie, bottom-line sales en klantbehoud. De vraag die u wilt om jezelf te stellen is, vertelt u uw merk verhaal in lijn met hoe je omgaat met de interactie met de klant en het omgaan met klanten? Je mag de beste product/dienst in de markt, maar als uw werknemers niet beschikken over een klantgerichte houding, uw bedrijf gaat de strijd aan.

2. Data-analyse

De komst van de AI heeft gemaakt van gegevens, zelfs belangrijker dan ooit tevoren. Samen met tech die helpt bij het verzamelen van gegevens, niet alleen van uw website, maar bronnen van derden, en kunnen compileren gestructureerde als ongestructureerde data, heb je een schat aan informatie binnen handbereik om te bepaal uw doelgroep en demografie. U bent niet langer met behulp van spray-and-pray marketing tactieken; je hebt geen excuus om niet te zeer gericht met de gegevens die er zijn.

3. Zoekmachine marketing/optimalisatie (SEM/SEO)

SEO (organisch) en SEM (betaald) zijn marketing technieken die u helpen uw website gevonden wordt wanneer mensen op zoek zijn websites, zoals Google en Bing voor producten en diensten die u aanbiedt. U moet ervoor zorgen dat wanneer iemand op zoek is naar uw producten en diensten, u lijkt sterk op de eerste pagina in de zoekresultaten. Anders krijgt u waarschijnlijk weinig tot nul klikken. SEO tactieken zijn meestal complexer, terwijl SEM kan een beetje eenvoudiger is omdat het in dollars, dollars uit wanneer je bieden op zoekwoorden. Of het nu door middel van betaalde advertenties die worden weergegeven op de top van de Google search of door de stellaire content die u hebt die er te vinden is, dit is een must voor zover betaald adverteren/organische bereiken is betrokken.

4. Social media beheer

Het kennen van de beste sociale kanalen om uw boodschap aan uw doelgroep, is de sleutel tot het krijgen van meer leads. Zorg ervoor dat je vissen in de juiste vijver met behulp van google analytics om te weten welke sociale kanalen uw prospects communiceren met en besteden de meeste tijd aan. Weet dat de beste tijden om te posten op deze kanalen, en zorg ervoor om te reageren op diegenen die zich met u.

5. LinkedIn

Voor B2B-marketeers, het vertellen van verhalen op LinkedIn is een absolute must. De nieuwe LinkedIn-algoritme heeft gedreven marketeers voor het maken van alle soorten verhalen in hun newsfeed – wat LinkedIn verhalen kunnen zelfs gaan virale als ze voldoende betrokkenheid. LinkedIn gebruikt om de beloning Pulse artikelen, maar nu want ze hebben de voorkeur gegeven aan de newsfeed, marketeers zullen moeten leren hoe om te vertellen boeiende verhalen in het versterken van hun persoonlijke-en de merknaam.

6. Schrijven en redactie

U moet voorkomen dat tekst-spreken en Facebook messenger type van het schrijven. Je moet in staat zijn om te schrijven in een gemoedelijke, zakelijke stijl, schieten voor een achtste leerjaar niveau voor een breder publiek inzicht te krijgen in uw inhoud, alsmede ervoor te zorgen dat uw berichten en waarde is gemakkelijk te begrijpen door uw doelgroep.

7. Design vaardigheden

Kun je het mooi? Hier bedoelen we het kunnen maken van uw lichaam van de tekst en het afstemmen van de graphics en lay-out om het gemakkelijk te lezen en te begrijpen en stroom goed met je bericht. Alles moet een lust voor het oog en het maken van logische zin – vooral voor mobiel.

8. Basis HTML, CSS en JavaScript vaardigheden

In deze dag en leeftijd worden deze vaardigheden worden geleerd door basisschool kinderen. Zorg ervoor dat u het allemaal samen om uw content ziet er goed uit, en zodat je niet verslaan mensen met een muur van tekst.

9. Werkblad vaardigheid

Spreadsheets zijn de basis van de organisatie, en als je niet kunt houden van alles wat je doet zoveel betaald, biologische, distributie van content en sociale channel management gaat, zal minder efficiënt zijn, het verspillen van tijd en geld.

10. Project management

Je ben in staat geweest om alles samen en georganiseerd. Nu kunt u het coördineren van alle bewegende onderdelen tot een naadloos proces dus van de buitenkant ziet het eruit als een glad, goed geoliede machine? Als je kan jongleren katten met uw project management vaardigheden, bent u klaar voor elke hobbel in de weg dat je weg komt (en zij).

Terwijl u verder aan te scherpen de essentials om te blijven groeien uw merk en uw aanwezigheid, wees niet bang om te proberen nieuwe ideeën, want als ze werken, ze kan slechts één van de essentie. Zorg ervoor dat uw marketing inspanningen zijn voortdurend gericht op het bouwen van een bekend merk in – one bekend als klantgerichte, deskundige en klantgerichte – en benadrukken dat in uw berichten.