4 Tips voor het Verbeteren van Uw E-commerce Beveiliging

0
23

Image credit: A. en I. Kruk / Shutterstock

Leren hoe te beef-up van uw e-commerce winkel beveiliging, kunt u geld besparen, de klanttevredenheid te verhogen, en helpen u groeien als een gerenommeerde online business.

Het internet is vol van goede mensen die alleen maar willen om zaken te doen met uw e-commerce winkel – en dat is geweldig! Echter, het internet is ook vol van slechte mensen op zoek om te profiteren van online winkels net als de jouwe.

Het is voorspeld dat tussen 2016 en 2020, e-commerce fraude verlies gaat rond de $3,2 miljard. Dat is niets om op een stok te schudden. Je moet alles doen wat in uw vermogen te beschermen van uw online winkel van het slachtoffer wordt van kwaadaardige oplichters en hackers. Wij zijn hier om u te tonen hoe te een opbouwen en onderhouden van een veilige online small business. Leren hoe te beef-up van uw e-commerce winkel beveiliging, kunt u geld besparen, de klanttevredenheid te verhogen, en helpen u groeien als een gerenommeerde online business.

1. Ken de signalen van fraude.

De eerste en misschien wel belangrijkste tip is het maken van zeker dat je kent de waarschuwingssignalen van fraude voor en als het gebeurt. Bewust te zijn van fraude vraagt u om alert te zijn en voortdurend te controleren gegevens gaan en het verlaten van uw website. U moet niet alleen uw onderneming te beschermen tegen cyberaanvallen, maar ervoor zorgen dat mensen niet met behulp van gestolen creditcards op uw website voor frauduleus gedrag.

Als je eenmaal herkent de tekenen van fraude, zult u zich onmiddellijk beginnen op te pikken op verdacht gedrag bij het doorspitten van gegevens. Hier zijn enkele van de voorkomende symptomen die iemand kan proberen om uw site te gebruiken voor frauduleuze of anderszins schaduwrijke gedrag:

  • Meerdere betaalmethoden afkomstig zijn van hetzelfde IP-adres gebruiken. Dit kan een teken zijn dat iemand met behulp van gestolen creditcards voor het kopen van producten via uw website. Twee of drie betaalmethoden kan het resultaat zijn van meerdere mensen in hetzelfde huishouden.
  • Verzendadres in één land, terwijl het factuuradres is het adres in een ander land. Dit is vooral het geval als het verzendadres is in de VS en het factuuradres is een plaats die bekend staat voor oplichters.
  • Grote hoeveelheden van producten die zijn gekocht van uw website, vooral als het een nieuwe klant. Als iemand willekeurig tekenen voor uw website en maakt duizenden dollars waard van aankopen die direct, het is een teken dat er fraude kan worden op til.

2. Track en uw medewerkers te informeren over wachtwoorden.

Als een hacker krijgt in uw website, is de kans groot dat het gebeurd, omdat ze in staat waren om te kraken van het wachtwoord van één van uw medewerkers. Hoe doen ze dit? Typisch, ze bots te genereren letter/cijfer combinaties om te kraken op de rekening. U kunt verhinderen dat dit gebeurt door ervoor te zorgen dat u altijd op het maken van ingewikkelde wachtwoorden terwijl het opleiden van uw medewerkers op het belang van een sterk wachtwoord.

De meeste sterke wachtwoorden hebben getallen, letters te gebruiken – zowel hoofd-als kleine letters en een symbool. Je moet altijd zorgen dat je wijzig uw wachtwoorden regelmatig. Het Better Business Bureau raadt aan dat u uw wachtwoorden keer per maand.

3. Gebruik een third-party de verwerking van de betaling plugin.

Er is geen snellere manier om te verliezen van het vertrouwen van uw klanten dan door het hebben van hun accounts in gevaar komen omdat u hun gegevens van de betaling op uw website.

Als een hacker erin slaagt om in uw website, kunt u herstellen. Als u gegevens van de klant op uw website en de hacker krijgt tienduizenden betaalmethodes van uw klanten, uw bedrijf mogelijk kan afsluiten voor een goede. Niemand zal het vertrouwen in uw bedrijf, omdat ze werden verbrand door uw gebrek aan veiligheid.

Gelukkig is er een manier voor u om uzelf te beschermen en uw klanten. U kunt een invoegtoepassing van derden om uw site te verwerken betaalmethoden. Ze zijn vaak ofwel verwijderen van de informatie zodra de bestelling is verwerkt of vast te houden aan het in hun beveiligde server.

4. Een Back-up van uw website gegevens.

De meeste mensen hebben de neiging om een back-up van hun computer, voor het geval ze in een virus, of een ernstig ongeval gebeurt en ze niet in staat zijn om op te starten van hun computer normaal. U moet dit hetzelfde advies en toepassen op uw e-commerce winkel.

Dit zal niet alleen zorgen ervoor dat uw website veilig is, maar het bevat ook een tal van andere voordelen. Het exporteren van uw gegevens is een eitje, en u zult in staat zijn om een back-up van uw gegevens indien er iets mis gaat met een derde partij toevoegen.

Dit zijn slechts een paar manieren waarop u kunt zorgen dat uw e-commerce winkel is veilig. Als uw website groeit in omvang, zult u nodig hebt om uw veiligheid te verhogen. Grotere bedrijven een groter doelwit voor oplichters, hackers en fraudeurs. Als je de tijd neemt om uw website, kunt u zich verheugen op een gezonde, winstgevende e-commerce winkel. Je hebt tevreden klanten, meer omzet en een aantal ernstige vrede van de geest.