AGC Nätverk slutför förvärvet av Black Box Corporation

0
27

AGC Nätverk slutför förvärvet av Black Box CorporationET Byrå|Jan 09, 2019, 05.08 PM IST0Comments
Företaget sade att en av de största fördelarna med förvärvet är att det är mycket liten överlappning mellan de två och partnerskap kommer att lägga till en mångfald av erbjudanden, marknader och kunder. NEW DELHI: AGC Nät, en teknik-lösning-integrator har sagt att man har slutfört förvärvet av Black Box Corporation, en digital leverantör av lösningar i USA.

Förvärvet kommer att lägga 600 miljoner dollar för att AGC: s intäkter, med bolagets sammanlagda intäkter till över $750 miljoner, och den globala personalstyrkan till mer än 4 000 människor.

Sanjeev Verma, Verkställande Direktör & KONCERNCHEF för AGC Nätverk, och VD för Black Box Corporation sade att Svarta Lådan är skickliga lag och starka kundrelationer med företag och partner gör det möjligt för oss att bättre betjäna sina globala kunder. “På kort sikt, Black Box och dess dotterbolag kommer att fortsätta att fungera som det är.”

Företaget sade att en av de största fördelarna med förvärvet är att det är mycket liten överlappning mellan de två och partnerskap kommer att lägga till en mångfald av erbjudanden, marknader och kunder.