AGC-Nettverk fullfører oppkjøpet av Black Box Corporation

0
25

AGC-Nettverk fullfører oppkjøpet av Black Box CorporationET Bureau|Jan 09, 2019, 05.08 PM IST0Comments
Selskapet sa at en av de største fordeler av oppkjøpet er at det er svært lite overlapp mellom de to og partnerskap vil legge til et mangfold av tilbud, markeder og kunder. NEW DELHI: AGC Nettverk, en teknologi-løsning-integrator har sagt at det har fullført oppkjøpet av Black Box Corporation, en digital løsningsleverandør i USA.

Oppkjøpet vil legge til $600 millioner til AGC inntekter, tar selskapets samlede inntekten til over $750 millioner kroner, og global årsverk til mer enn 4000 mennesker.

Sanjeev Graham, administrerende Direktør og KONSERNSJEF i AGC-Nettverk, og President & CEO i Black Box Corporation sa at Black Box ‘ s dyktige team og sterk kundekontakt med bedrifter og partnere vil tillate oss å bedre betjene sine globale kunder. “I umiddelbar fremtid, Black Box og dets datterselskaper vil fortsette å fungere som den er”.

Selskapet sa at en av de største fordeler av oppkjøpet er at det er svært lite overlapp mellom de to og partnerskap vil legge til et mangfold av tilbud, markeder og kunder.