Apple Maps en turn-by-turn navigatie is nu beschikbaar in India

0
22

Apple heeft ingeschakeld turn-by-turn navigatie-functie voor India. Gebruikers kunnen nu gebruik maken van de stem van de navigatie-functie op hun iOS-en mac os-apparaten, alsmede in hun auto ‘ s met CarPlay.

Turn-by-Turn navigatie is een belangrijk ontbrekend stukje van de puzzel sinds de dienst live gegaan in India in 2012 weer terug. De eerste release niet tonen zelfs aanwijzingen voor vele jaren, en had alleen de meest rudimentaire gegevens in kaart brengen.

Terwijl het toewijzen van gegevens verbeterd over de jaren, met veel van de instellingen, bedrijven en belangrijke locaties nu worden gemarkeerd op de kaart, althans in de grote steden, en zelfs aanwijzingen waaruit blijkt uiteindelijk, turn-by-turn navigatie is nog steeds vermist.

Met ingang van deze week, de functie is ingeschakeld en werkt zo goed als je zou verwachten dat het van Apple Maps. Het is nog steeds vrij ruw veel van de routes zijn niet op alle ideal of zelfs niet levensvatbaar op keer, dus het is best om niet te vertrouwen op het geheel. Echter, de functie moet verbeteren als meer en meer mensen gebruiken het.

Met turn-by-turn navigatie, krijgt u ook de taxi-integratie. Als u de locatie die u wilt aan het hoofd, de app toont je ritten van de populaire cabine diensten zoals Uber en Ola, met de verschillende tarieven. Als u klikt op de pictogram van de app, zal het openen van de app wordt met de ingevoerde bestemming en klaar om te gaan. Ik kon het niet Uber haar ritten binnen Apple Maps, maar Ola leek goed te werken.

Wat ontbreekt nog informatie over openbaar vervoer, dus je kan niet vinden hoe te bereiken met de bus of de trein. Er is ook geen Viaduct wordt nog niet ondersteund, een functie die toont een 3D-beeld van het gebied. Echter, dit is niet een bijzonder belangrijke functie.

De functie is leven voor een paar dagen nu en vereist geen update van de gebruiker.