EY samarbeider med IBM om å starte Security Operations Centre i India

0
33

EY samarbeider med IBM om å starte Security Operations Centre i IndiaET Bureau|Jan 09, 2019, 05.48 PM IST0Comments
Ifølge ernst & young Global Information Security Survey (GISS), 77% av Indiske organisasjoner, i 2018, er å arbeide utover cyber security essentials, og å tenke gjennom sine cyber security framework.NEW DELHI: Med sikte på å oppdage, svare og adressering avansert cyber-angrep og risiko møtt av organisasjoner i dag, ernst & young har samarbeidet med IBM for å starte et avansert Security Operations Centre (SOCs) som en del av sin Managed Services tilbud i India.

Senteret er utstyrt med ledende NextGen trusseloppdagelse evner og drevet av IBMS QRadar plattform.

Burgess Cooper, Partner – Cyber Security, EY India sa, “Organisasjoner tar betydelige skritt for å styrke deres cyber-sikkerhet holdning gitt den økende cyber trusler som fortsetter å utvikle seg på tvers av virksomheten landskapet. En godt utformet Security Operations Centre (SoC) kan gå en lang vei i å aktivere information security-funksjoner til å reagere raskere, og å jobbe mer sammen og dermed drive bedrift til å levere på sine viktige mål i tråd med sin strategiske retning og visjon.”

Ifølge ernst & young Global Information Security Survey (GISS), 77% av Indiske organisasjoner, i 2018, er å arbeide utover cyber security essentials, og å tenke gjennom deres cyber-sikkerhet rammeverk og arkitektur for å støtte virksomheten mer effektivt.

Vikas Arora, Administrerende Transformasjon Offiser, IBM India/Sør-Asia sa, “Den som tilbyr kombinerer EY’ s cyber security intelligence med QRadar, vår sikkerhet analytics-plattformen som kan oppdage og prioritere trusler til kritisk eiendeler og deretter automatisk undersøke disse truslene ved hjelp av kognitiv intelligens. Kombinasjonen av ernst & young er SOC sikkerhet arkitektur kombinert med IBM ‘ s kognitive tilbud vil hjelpe EY kundene med å sikre deres organisasjoner mer effektivt og bygge en tryggere fremtid.”