EY samarbetar med IBM för att starta Security Operations Centre i Indien

0
26

EY samarbetar med IBM för att starta Security Operations Centre i IndiaET Byrå|Jan 09, 2019, 05.48 PM IST0Comments
Enligt VA: s Global Information Security Survey (GISS), 77% av Indiska organisationer, år 2018, är att arbeta efter sina cyber security essentials, och ompröva sina it-säkerhet.NEW DELHI: Med syfte att upptäcka, svara och bemöta avancerade it-attacker och risker som uppstår genom organisationer i dag, EY har samarbetat med IBM för att starta en avancerad Security Operations Center (Soc) som en del av sitt Managed Services-erbjudanden i Indien.

Centret är utrustat med ledande NextGen Hot kapacitet att Upptäcka och drivs av IBM: s QRadar plattform.

Burgess Cooper, Partner och It – Säkerhet, EY Indien sade, “Organisationer som tar betydande steg för att stärka sina it-säkerhet hållning med tanke på den ökande it-hot som fortsätter att utvecklas över business landskapet. En väl utformad Security Operations Center (SoC) kan gå en lång väg för att möjliggöra för informationssäkerhet funktioner för att reagera snabbare och arbeta mer tillsammans och därigenom driva den verksamhet för att kunna leverera sina huvudsakliga mål i enlighet med sin strategiska inriktning och vision.”

Enligt VA: s Global Information Security Survey (GISS), 77% av Indiska organisationer, år 2018, är att arbeta efter sina cyber security essentials, och ompröva sina it-säkerhet och arkitektur för att stödja verksamheten på ett mer effektivt sätt.

Vikas Arora, Chief Omvandling Direktör, IBM Indien/Södra Asien sade, “Den som erbjuder kombinerar EY s cyber security intelligence med QRadar, vår säkerhet analytics plattform som kan identifiera och prioritera hot mot kritisk tillgångar och sedan automatiskt att undersöka dessa hot med hjälp av kognitiv intelligens. Kombinationen av EY s SOC säkerhet arkitektur i kombination med IBM: s kognitiva erbjudanden kommer att hjälpa EY kunder säkra sina organisationer mer effektivt och att bygga en säkrare framtid.”