Kellton tegn multi-år cloud-basert IoT prosjekt med dormakaba

0
29

Kellton tegn multi-år cloud-basert IoT prosjekt med dormakabaET Bureau|Jan 09, 2019, 08.13 PM IST0Comments
“Smart skjæringspunktet mellom sky og IoT vil hjelpe klienten til å redusere tid til markedet,” selskapet sa.Digital transformasjon fast Kellton Tech har annonsert vinne et flerårig prosjekt med dormakaba, som er i utvikling tilgangskontroll og sikkerhet-løsninger, for å bygge en fremtid-klar, sky-basert IoT-enhet-tilkobling løsning.

I en uttalelse, Kellton Tech sa det vil nå utnytte sin teknologiske kompetanse og innovative tjeneste levering modell for å aktivere dormakaba digitalt forvandle deres tilgang kontroll og sikkerhetssystemer. “Smart skjæringspunktet mellom sky og IoT vil hjelpe klienten til å redusere tid til markedet, forbedre kundeopplevelsen, effektivisere driften, optimalisere operasjonelle kostnader og forbedre kvaliteten på tjenesten på samme tid.”

“Det er anslått at over 20.3 milliarder tilkoblede enheter vil være i bruk over hele verden innen 2019 og IoT markedet vil vokse til over $1.7 milliarder i 2020,” sa Karanjit Singh, administrerende DIREKTØR i India.

“Vi har jobbet hardt med å drive innovasjon, skape betydelig forretningsmessig verdi for våre kunder, og bygge bro mellom håp og muligheter. Vi føler oss priviligerte å ha blitt valgt av dormakaba i sin reise for å benytte digitale teknologier og forsøke å bygge et sterkt fundament av data, informasjon og analyser ved hjelp av vår IoT løsning. Foreningen skal være instrumental i å styrke vår posisjon i det Europeiske markedet,” Singh sa.