Mark Zuckerberg planer offentliga debatter om teknik för 2019 personlig utmaning

0
60

Mark Zuckerberg planer offentliga debatter om teknik för 2019 personliga challengeREUTERS|Jan 09, 2019, 09.28 ÄR IST0Comments
Markera ZuckerbergFacebook Inc Chief Executive Officer Mark Zuckerberg sa på tisdagen att han kommer att vara värd för en serie av offentliga diskussioner om framtida teknik i samhället som en del av hans personliga utmaning detta år.

Zuckerberg lät sin plan i ett Facebook-inlägg, som har varit ett återkommande inslag när han visar sin Nya År resolutioner som i det förflutna har inkluderat personliga mål som att lära sig Mandarin för att läsa två böcker i månaden.

“Var några veckor ska jag prata med ledare, experter och personer i vårt samhälle från olika områden och jag ska försöka olika format för att hålla det intressant. Dessa kommer alla att vara offentliga, antingen på min Facebook eller Instagram-sidor eller på andra medier”, Zuckerberg sade i ett Facebook-inlägg.

Facebook rykte drabbades förra året från en data skandal där en Brittisk politisk konsultföretag som deltar personlig information om miljontals användare, sätta det sociala nätverket under hård kontroll över hela världen.

Förra året Zuckerberg sa att han skulle fixa många av Facebook: s frågor såsom användning av plattform för hets mot folkgrupp, sprida desinformation och politisk inblandning.

Som en del av dessa insatser, Facebook klev upp sin faktakontroll insatser, tog ner misstänkta sidor och konton, förbättrat sina system för att identifiera falska konton. Men det står fortfarande inför kritik från tillsynsmyndigheter och lagstiftare för att inte göra tillräckligt.