Mark Zuckerberg planer offentlige debatter om tech for 2019 personlig utfordring

0
29

Mark Zuckerberg planer offentlige debatter om tech for 2019 personlige challengeREUTERS|Jan 09, 2019, 09.28 ER IST0Comments
Mark ZuckerbergFacebook Inc Administrerende direktør Mark Zuckerberg sa tirsdag at han vil være vert for en rekke offentlige diskusjoner om fremtidens teknologi i samfunnet som en del av hans personlige utfordring dette året.

Zuckerberg hørtes hans plan i en Facebook post, som har vært en gjenganger når han sender sitt nyttårsforsett som i det siste har inkludert personlige mål, som å lære Mandarin til å lese to bøker i måneden.

“Noen få uker vil jeg snakke med ledere, eksperter og mennesker i vårt samfunn fra ulike felt, og jeg vil prøve forskjellige formater for å holde det interessant. Disse vil alle være offentlig, enten på min Facebook eller Instagram-sider eller på andre medier”, Zuckerberg sa i et Facebook-innlegg.

Facebook ‘ s omdømme led siste året fra en data skandale som involverer en Britisk politisk konsulentfirma som er involvert personlige informasjon til millioner av brukere, setter det sosiale nettverket under tett oppsyn over hele verden.

Siste året Zuckerberg sa han ville løse mange av Facebook er slike spørsmål som bruk av plattformen for hatefulle ytringer, spre desinformasjon og politisk innblanding.

Som en del av dette arbeidet, Facebook trappet opp sin faktum-kontrollere arbeidet, tok ned mistenkelige sider og regnskap, forbedret sine systemer for å identifisere falske kontoer. Men det står fortsatt overfor kritikk fra myndigheter og lovgivere for ikke å gjøre nok.