Redmi Opmerking 7 debuteert met 48 MP camera, geweldige prijs-tag

0
17

Lei Jun, Xiaomi CEO, introduceerde vandaag de Redmi Toelichting 7 – de eerste telefoon die deel uitmaakt van de nieuwe Redmi sub-merk. De telefoon heeft een 48-MP-camera met de Samsung ISOCELL Lichte GM1-sensor, Snapdragon 660 chipset, enorme scherm en de batterij, terwijl de kost slechts CNY999 ($150).

De 6.3-inch LCD-wordt geleverd met een waterdrop inkeping voor de selfie camera en Gorilla Glas op de top. De resolutie is een Full-HD+ en Redmi citeert een scherm-to body ratio van 84%. De Qualcomm-chipset is misschien een beetje oud, maar het is nog steeds voldoende snel en de CPU draait op 2,2 GHz. Er zijn drie geheugen combo ‘ s voor de Redmi Toelichting 7 – 3/32 GB, 4/64 GB, en 6/64 GB en er is een microSD-slot.

De belangrijkste camera is duidelijk de grootste selling point van de nieuwe telefoon. Het is de native resolutie is 48 MP, maar vanwege de Quad-bayer-filter het is beter worden gebruikt voor het uitvoeren van 12 MP beelden met grote 1,6 µm pixels en real-time HDR. Er is een secundaire 5 MP shooter voor AI doeleinden en Portret-Modus. De selfie snapper, verscholen in de nok, is 13 MP.

De batterij van 4000 mAh capaciteit en ondersteunt Qualcomm Quick Charge 4. De Redmi Opmerking 7 heeft een USB-C-poort en wordt geleverd met een regelmatige 5V/2A-lader in de doos, maar u kunt toevoegen een snel opladen blokkeren in uw pakket voor slechts CNY10. Dit maakt het voor 9V/2A opladen opties, die Lei Jun gezegd zal de telefoon van 0 naar 100 in 1 uur en 43 minuten.

Redmi Noot 7

In eerste instantie geïntroduceerd in Blue, Schemer Goud en Zwart, de Redmi Opmerking 7 start van CNY999, maar dit is voor de 3/32 GB variant. Meer ruimte betekent meer geld – CNY1,199 voor de 4/64 GB telefoon en CNY1,399 voor de 6/64 GB variant. Dit betekent dat zelfs de meest lucratieve optie is onder de $210/€180. Pre-orders zijn al begonnen, met zendingen gepland voor 15 januari.