Sony Xperia XZ4 geval in vergelijking met de omvang van een Xperia XZ Premium

0
22

De Sony Xperia XZ4 een 21:9 scherm met een 6,5-inch diagonaal, waardoor de telefoon in plaats van hoog – 166.9 mm. Dat is bijna een centimeter meer dan de iPhone XS Max (6.5”, maar 19.5:9). Natuurlijk, er is een aantal zorgen dat de nieuwe Sony vlaggenschip zal worden te groot.

Het vergelijken van de grootte van een Sony Xperia XZ4 geval met de XZ Premium

Met behulp van een case voor de telefoon een poster op Weibo, vergeleken het met de Xperia Z Premie en het lijkt niet dat big. Zeker, het is groter, maar het is smaller te houden in gedachten dat het geval is groter dan de XZ4 zelf. Dus, het moet vrij compact.

In de hand, de breedte is meer belangrijk. De Xperia XZ4 daadwerkelijk een haar smaller dan de huidige XZ3 – 72.4 mm vs. 73mm. Als je kan houden van de XZ3, de XZ4 zal vormen geen problemen.

De rest is, zoals verwacht, met inbegrip van een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruklezer en de beneden gerichte luidspreker. De nieuwe Xperia-vlaggenschip zal waarschijnlijk nog steeds bieden stereo geluid, maar de dunnere verticale panelen betekenen dat er geen ruimte voor de naar voren gerichte luidsprekers.

Een aan de zijkant gemonteerde FP-reader • Beneden gerichte luidspreker • Geen 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting

We zien niet een gat voor de 3.5 mm hoofdtelefoon aansluiting, maar sommige geruchten beweerden dat het maken van een comeback). Aan de positieve kant, de Xperia XZ4 zal Sony ‘ s eerste telefoon met een triple camera.