Beste foto ‘ s Rapid-Fire Beoordelingen: MARTIAN MAHUNTER #2, AVENGERS #2, JUSTICE LEAGUE #15, Meer

0
33

Credit: BOOM! Studio ‘ s

Groeten, ‘Rama lezers! Klaar voor de donderdag pellets? Beste foto ‘ s heeft u gedekt, deze week in het Snelle-het-Vuren Beoordelingen! Laten we aftrappen met Overvloedig Pierce Lydon, die neemt een kijkje in het nieuwste nummer van Martian Manhunter

Credit: DC Entertainment

Martian Manhunter #2) (Gepubliceerd door DC Comics; Review door Pierce Lydon; ‘Rama Rating: 8 van de 10): Een van de leukste onderdelen van Steve Orlando en Riley Rossmo de Martian Manhunter is hoe het brengen van Mars mythologie binnen het DCU te leven. Terwijl Martian vleselijk genot kan hebben afgeleid lezers van de worldbuilding op het display in #1, dit probleem zet echt op Mars society vooraan in het midden en laat ons zien wat J’onn was tegen een agent op Mars. J’onn J’onzz heeft een reputatie als een van de meest barmhartige helden in de DCU, en zien hem omgaan met zijn familie en gaan met de uitdagingen van zijn baan helpen onderstrepen dat. Het helpt ook dat Riley Rossmo is het doen van een aantal van de beste werken van zijn loopbaan samen met een stevig assist van colorist Ivan Plascencia. Simpel gezegd, er is niet een superheld boek op de tribunes die er zo uit ziet, en Rossmo de organische, expressieve lijnwerk barst van de energie. Het schakelt gemakkelijk versnellingen tussen speelse en groteske in een manier dat frames de horror van bepaalde situaties in een ander licht. Het boek is niet bedoeld om te worden eng, maar het is bedoeld om te voelen alien en Rossmo bereikt dat prachtig. Martian Manhunter is een van de vreemdste, mooiste boeken die er zijn.

Credit: Marvel Comics

Avengers #12) (Gepubliceerd door Marvel Comics; Review door Pierce Lydon; ‘Rama Rating: 7 van de 10): “het team” – problemen kan een beetje hit or miss soms, en terwijl de Avengers #12 is licht op de actie, Jason Aaron heeft een goede baan inregelen van een enorme cast en het helpen van de lezers begrijpen waarom deze bonte verzameling van helden kan het nuttig zijn om de Avengers. Uiteindelijk lezers enthousiasme voor een onderwerp als dit wordt beperkt door hoe blij ze zijn om de tekens te zien dat Aaron heeft uitgezocht. Het is alweer een tijdje geleden dat we hebben gezien Vet Cobra, Gorilla Man, Ka-Zar en anderen, en het is belangrijk om te onthouden waarom dat zo is – ze zijn zeker niet A-listers. Belast met een vervelend probleem, Ed McGuinness heeft de mooie taak om al deze tekens in de plooi en in het bijzonder, zijn werk met Ka-Zar en Man-Wolf is spannend voor de mogelijkheden die het biedt om toekomstige problemen. Dit is erg veel voor een probleem waar Aaron is het verplaatsen van enkele schaakstukken op het bord, zodat hij ‘ s opgezet voor toekomstige verhalen. Gelukkig, de cast hij gemonteerd is gevarieerd, en het is leuk om te zien in hun contacten met de Black Panther en elkaar. Dit is een goed voorteken voor de toekomst.

Credit: DC Entertainment

Justice League #15) (Gepubliceerd door DC Comics; Review door Pierce Lydon; ‘Rama Rating: 7 van de 10): Als je nog nooit in Hawkman omdat zijn achtergrond en de geschiedenis van Thanagar zijn meer ingewikkeld dan dat van de gemiddelde superheld comic book, dat is volkomen begrijpelijk. Maar Scott Snyder ‘ s “Escape from Hawkworld” is niet van plan om u te laten uit de haak. Deel heist verhaal, een deel geschiedenis boek, dit probleem is ongelooflijk dicht, en terwijl Snyder nog steeds weet te trekken uit de actie beats, het is een beetje een slog. Stephen Segovia verwerkt het vlees van het probleem, maar de plagen van pagina ‘ s van Jim Cheung boekensteun het probleem is een beetje oneerlijk om hem. Zijn karakter het werk is erg sterk, maar het grootste knock tegen hem heeft het gebrek aan achtergronden – Thanagar gewoon niet uit als iets, en dat maakt het moeilijk om de personages. Natuurlijk, veel van die gezinnen zijn gedekt door het woord ballonnen toch, dus het lijkt Segovia zou kunnen hebben zojuist het maken van een meer efficiënt te verplaatsen. Dit is een leuk verhaal dat duidelijk winging in de volgende op een grote weg, als Snyder is gewoon om te doen, maar het is je vergeven voor het gevoel dit is allemaal een beetje boven je hoofd.

Credit: Image Comics

Sterven #2 (Uitgegeven bij Image Comics; Review door Justin Patrijs; ‘Rama Rating: 9 van de 10): De speler klassen zijn gedefinieerd in de pittige en vermakelijke tweede aflevering van het Sterven van Kieron Gillen en Stephanie Hans. Hoewel het laatste probleem op voorwaarde dat de basis van het verhaal, Gillen tweede probleem eindelijk de sizzle op dit spel geïnspireerd op de biefstuk, met de aanleg van de cast van de capaciteiten en hun groepsdynamiek als ze beginnen met de harde weg terug naar huis. Lezers die goed onderlegd zijn in het tafelblad spelen en Gillen slimme deconstructie van de narratieve conventies vindt er een heleboel te houden hier, maar zelfs de mensen die in dit probleem koud zal worden aangesloten door Gillen s dour, maar geestige script. En wat is niet om liefde over Stephanie Hans’ kunstwerk? Terwijl ze was gevangen door een expositie in het eerste nummer, deze tweede aflevering staat haar een beetje meer ademruimte als ze krijgt haar eerste grote strijd stuk en begint meer te laten zien van de kaart, dat is de mish-mash wereld van Sterven. Geschokt vol met canny gamer cultuur in grappen en bijzonder grappige karakters, Sterven #2 niveaus-up van de serie, met grote buffs om plezier en een hogere entertainment modifier.

Credit: DC Comics

Jonge Justitie #1) (Gepubliceerd door DC Comics; Review door Matthew Sibley; ‘Rama Rating: 8 van de 10): Na jaren van wachten, Jonge Justitie is eindelijk terug samen, als onderdeel van het nieuwe Wonder Comics opdruk gelanceerd door schrijver Brian Michael Bendis. Hij is samen met kunstenaar Patrick Gleason en colorist Alejandro Sanchez, en zij verspillen geen tijd aan om in de actie. Strijders van Gemworld dalen op Metropolis, als ze op jacht naar Superman na hun wereld wordt getroffen door de vele Crises ondergaan door de Aarde. Gelukkig, Red Robin/Tim Drake en Wonder Girl/Cassie Sandsmark zijn in het gebied, en klaar voor de lente in de dikke van. Het probleem gaat snel, om elk lid van het klassieke team in de vouw de ene na de andere, zo goed als nieuwe personages Jinny Hex en Teen Lantaarn. De belettering – frustrerend bijgeschreven op DC Letters zonder aan te geven die daadwerkelijk bijgedragen maakt gebruik van namen in de juiste titel lettertype wanneer de personages zich voorstellen, die bijdraagt aan het idee van dat dit een viering van het team te hervormen. Als een resultaat, het is een kwestie ervoor om wat nostalgie, via stijgt boven louter een herinnering aan het verleden wordt uitgevoerd omdat van hoe levend Gleason en Sanchez op de pagina ‘s zijn, vooral als Impuls is racen door de pagina’ s. Het kan nog een tijdje aan te komen, maar al Jong Justitie te maken voor de verloren tijd.

Credit: Image Comics

Criminele #1 ‘ (Uitgegeven bij Image Comics; Review door Justin Patrijs; ‘Rama Rating: 7 van de 10): Teeg Wetteloze keert terug naar de gemiddelde straten in de terugkeer van de Crimineel, die zijn debuut maakt als een nieuwe maandelijkse serie van deze week. Hoewel Ed Brubaker ‘s focus op Teeg en zijn uitgebreide familie, met inbegrip van cameo’ s van andere Criminele personages, maakt deze terugkeer gevoel een beetje te “inside-baseball” om een werkelijk fantastisch debuut, de eigenlijke plot is vintage pulp als alleen Brubaker kan leveren. Plus Sean Phillips heeft niet verloren gaan één stap met de serie, waden terug in de moreel troebele wateren van de franchise met allerlei rokerige interieur en stoere actie. Phillips zelfs leeftijden Teeg in real-time, zodat alleen hoe lang verstreken sinds de laatste Criminele garen sijpelen in de werkelijke visuele tekst van het verhaal waardoor het een extra beetje stijl en detail. Een wankele start, maar uw strips plank zal een veel betere plek, en niet te vergeten veel grittier – nu dat Crimineel is terug.

Credit: DC Entertainment

Batman #62) (Gepubliceerd door DC Comics; Review door Pierce Lydon; ‘Rama Waardering: 4 uit 10): “Een metafoor. Een mythe. Een verhaal. Een droom.” Tom King en Mitch Gerads’ “Verliezen” zou een interessant onderzoek van Batman, maar het valt kort om daadwerkelijk iets te zeggen. De blauwdruk voor een standaard Tom Koning verhaal is hier duidelijk. Er is veel gesproken tekst. Er zit veel herhaling in die vertelling. Er is nog een ander verhaal dat Tom Koning toepassingen als steigers voor zijn eigen – in dit geval, het is Ovidius ‘ verhaal over Pygmalion van het gedicht Metamorphosen. Je zou denken dat de Koning probeert te trekken van een parallel over de schepping en de liefde tussen Pygmalion en Batman, maar hij doelbewust vertroebelt het – in wezen laten zich van de haak door het plegen geen interpretatie van het verhaal dat hij ‘ s waarnaar wordt verwezen als het gerelateerd is aan Batman. Dus zitten we met een boek dat gebruik maakt van Professor Pyg alleen als window dressing en een pijnlijk duidelijke band met de naam “Pygmalion.” Mitch Gerads vrijgesproken zich goed in deze nachtmerrie scenario, want het is moeilijk als lezer om echt van uw voet in dit boek. Dat heeft te worden door het ontwerp en Gerads uitblinkt in het leveren van dat soort droomachtige kwaliteit van het werk. Maar het boek is de faux-diep verhaal holle ringen. Dit is de comic book equivalent van het schrijven van een paper de nacht voordat het door en het verhogen van de grootte van het lettertype en de marges te raken van een aantal pagina ‘ s. Het is leeg, en het is niet genoeg.

Credit: Dynamite Entertainment

Turok #1) (Gepubliceerd door Dynamite Entertainment; Review door Justin Patrijs; ‘Rama Rating: 6 van de 10): Turok krijgt back to basics onder de hand van Ron Marz in dit laatste reboot van Dynamite Entertainment. De handel in weelderige jungles voor stoffige Colorado in de jaren 1870, Marz ‘s script begint vanaf de grond opgebouwd met deze nieuwe incarnatie en terwijl dat misschien betalen in latere problemen, het maakt dit debuut, maar wel een beetje klein in het kielzog van Chuck Wendig’ s epische vertelling en stoere actie zwaar incarnatie van De Vorsten. Dat gezegd hebbende, Marz echt leunt in de Westerse sfeer van de serie en langzaam doles uit een aantal dinosaurus geweld in een leuke en vlezig manier. Kunstenaars Roberto Castro en Salvatore Aiala echter imponeren in met schetsmatige, verbrande pagina ‘ s die meteen roepen het gevoel van een bloederige western serie. De uitgave eindigt met een korte venster naar het paar op de “lost world”, een prachtige dubbele pagina splash van een vallei voorbij een portaal, dus de potentie is er voor het paar om te groeien te midden van het Jura-actie van deze franchise. Hoewel het niet zo ambitieus als de vorige Turok start het opnieuw op Dynamiet, deze nieuwe incarnatie is een leuke, geaard introductie tot de wereld voordat de klauwen echt komen.

Credit: BOOM! Studio ‘ s

By Night #7 (Uitgegeven door BOOM! Studio ‘ s; Review door Matthew Sibley; ‘Rama Rating: 9 van de 10): Als de serie gaat zijn terug helft, de stad van het Spectrum botsen met wat er op de andere kant van een buitenaardse portal, zoals blijkt uit de eerste scène waarbij Chip nodig om iemand te helpen van een wezen dat behoort aan de andere kant. Ondertussen, Heide en Jane verder verwikkeld met Barney en zijn schuld aan een gangster. Het is misschien niet verwonderlijk dat deze twee perceel aspecten worden uiteindelijk met elkaar verweven, maar het meest verrassende is hoe precies de stukken in elkaar passen. De grappenmakerij die plaatsvinden gek klinken, zoals blijkt uit de Chip probeert uit te leggen wat er aan de hand, maar John Allison script van een evenwicht vindt tussen sci-fi en georganiseerde misdaad, nogmaals bewijzen hoe staat een schrijver hij is. Het probleem wordt ingesteld in de nacht, kunstenares Christine Larsen en colorist Sarah Stern roept de juiste sfeer, een zware schaduw die werkt voor het verkrijgen van een glimp van buitenaardse wezens – een dergelijk panel gebruik te maken van een silhouet op de loer ver in de achtergrond, buiten het medeweten van de mensen in zijn omgeving – en voor een verhaal met een vleugje van de film noir. Hun visualisatie van deze stad, haar inwoners en haar bezoekers op een eclectische één.