SPIDER-MAN 2099 is Rick Leonardi Joins DC ‘ s BATMAN BEYOND

0
33

Batman Beyond #31
Credit: Chris Samnee (DC Comics)

Spider-Man 2099 #1
Credit: Rick Leonardi (DC Comics)

Kunstenaars Rick Leonardi en Wade Von Grawbadger nemen over DC ‘ s Batman Beyond titel. Leonardi en Von Grawbadger mee serie schrijver Dan Jurgens met April ‘ s #31, met Chris Samnee aan boord voor deksels. Leonardi en Grawbadger zijn gepland om te tekenen #31 door #36.

Deze koppeling is een beetje schrijnend, als Leonardi is bekend voor het co-creëren van Marvel ‘ s de toekomst op basis van Spider-Man 2099 en het hebben van een lange run op de titel. Hoewel Leonardi heeft gewerkt op DC ‘ s Batman op verschillende gelegenheden, deze nieuwe opdracht zou voor het eerst met Batman Beyond.

Batman Beyond #31
Credit: Chris Samnee (DC Comics)

Warner Bros. Animatie ‘ s Batman Beyond debuteerde op deze dag 20 jaar geleden op de WB Television Network. Na het einde van de serie in 2001, DC Comics publiceerde verschillende Batman Beyond serie.

Hier is de uitnodiging voor Leonardi het eerste probleem. Kijk voor DC ‘ s volledige April 2019 verlokkingen later deze maand.

BATMAN BEYOND #31
geschreven door DAN JURGENS
kunst door RICK LEONARDI en WADE VON GRAWBADGER
cover van CHRIS SAMNEE
variant cover van BEN OLIVER
Met een reeks spectaculaire high-tech heists een nieuwe, mysterieuze schurk bekend als het Gruis is azen op Neo-Gotham. Alleen Batman is in staat om te stoppen hem, maar Terry McGinnis wil niets meer dan om zijn leven weer normaal na zijn destructieve strijd met De Joker. Het maken van dit nog moeilijker is het vreemde, raadselachtige lot van Bruce Wayne!
Te Koop 04.24.19