Wheels24.co.za | ZIE: Hier hoeveel auto ‘ s zijn ingesteld om te worden verkocht in SA dit jaar

0
25

Naamsa voorspelt een forse toename van lokale productie van voertuigen in 2019 als het onthult een aantal van de lokale industrie de grootste uitdagingen, en deelt haar vooruitzichten voor het komende jaar.

Na een kleine verbetering in de nieuwe verkoop van voertuigen (1.9%) in 2017 – nieuw voertuig daalde de omzet met 1,0% van 552 190 eenheden in 2018 ten opzichte 557 703 eenheden in 2017.

Wat zijn enkele van de grootste problemen in de industrie?

Naamsa: “Zuid-Afrika kritisch moet zorgen voor een hogere economische groei in de nakoming van zijn potentieel, het adres van de vele uitdagingen waar het land op het gebied van ontwikkeling en werkgelegenheid en leveren een verbetering in de kwaliteit van het leven.

“Een hogere economische groei is ook essentieel voor de ondersteuning van hogere binnenlandse nieuwe voertuig verkoopvolumes.”

Best verkochte Suv ‘ s in SA: Toyota Land Cruiser, Volvo XC60 uitvoeren riot

SA verkoop van auto: VW ‘ s populaire Polo eindigt het jaar op de top, Fortuner op de stijging

ZIE: Toyota Hilux versus Ford Ranger – Hier is die bakkie hoogtij vierde in 2018

Wat over het komende jaar?

Naamsa zei: “In dit stadium, een verbetering van ongeveer 1,0% in de totale verkoopvolumes wordt geprojecteerd. Echter, de meeste auto-bedrijven zijn van plan hun acties op basis van een vlakke markt in 2019.

“Factoring in de verwachte verbetering in de uitvoer en binnenlandse productie van gemotoriseerde voertuigen in Zuid-Afrika een verhoogde toename van 178 601 voertuigen die in 2017 ongeveer 610 000 auto’ s in 2018. Een verbetering in de industrie de productie van voertuigen van 8,0% werd voorzien voor 2019 te bereiken over 657 500 eenheden.”

Verkoop van auto ‘ s in 2019

Naamsa voorspelt 558 000 voertuigen worden lokaal verkocht vergeleken met de 552 190 bereikt in 2018. Vorig jaar heeft de organisatie voorspeld 572 000 modellen verkocht.

SA verkoop van auto ‘ s in 2015 – 2018: info door Naamsa

Automotive productie-programma

De organisatie voegt er aan toe: “Naamsa verwelkomde de aankondiging aan het einde van November 2018 door de Minister van Handel en Industrie, Dr. r. Davies, uit te breiden de Automotive-Ontwikkelings-Beleid van 2021 tot het einde van 2035.

“Ondanks het feit dat de 2035 doelstellingen van het programma zijn ambitieus, de aankondiging moet het mogelijk maken de autofabrikanten en leveranciers van componenten om strategisch te plannen voor de toekomst en af te ronden investeringsbeslissingen met vertrouwen en zekerheid.

“Bij de aanvang van het uitgebreide programma van 2021 gaan, worden de niveaus van steun en stimulansen voor de autofabrikanten zullen aanzienlijk verminderen, en de enige manier voor voertuig producenten terugverdienen van de voordelen zullen worden door de progressieve en een aanzienlijke toename van de coördinaten – terwijl de resterende internationaal concurrerend in termen van export.

“Voertuig producenten en leveranciers zal moeten blijven werken samen aan het bereiken van een aanhoudende netto kostenbesparingen om ervoor te zorgen dat de industrie zich meer concurrerend internationaal te groeien voertuig en de onderdelen van de export business en om te voorzien in betaalbare producten aan de lokale markt.

“Automotive bedrijven blijven vastbesloten om de uitdagingen van de Post 2020-programma waarbij incrementele coördinaten, de industrialisatie en de transformatie in de Automotive-Keten.”