Facebook bestaat om ‘de integriteit van de inspanningen in India

0
48

Facebook het opvoeren van ‘integriteit inspanningen’ in IndiaBy
Venkat Ananth, Shelley Singh, ET Bureau|Bijgewerkt op: Jan 10, 2019, 10.52 UUR IST0Comments
Facebook zal ook gebruik maken van de “lessen uit de recente mondiale en de Indiase verkiezingen cyclus’ als onderdeel van de voorbereiding voor de 2019 algemene verkiezingen.Gerelateerd

  • Indiase verkiezingen topprioriteit voor Zuckerberg en Facebook: Katie Harbath

NEW DELHI: Met slechts vier maanden vertrok naar India te gaan voor de algemene verkiezingen, Facebook is op zoek naar “het opvoeren van de integriteit van de inspanningen” in het land. Dit zal zijn “handen zijnde benoeming van het personeel, verhoogd reclame transparantie, en de uitvoering van haar lessen uit de onlangs afgesloten verkiezingen in Brazilië, de Verenigde Staten (Congres en de Senaat tussentijdse verkiezingen), Bangladesh en India (statenverkiezingen).

Het bedrijf bleek ook dat het nog om getuige te zijn van “alles in termen van gecoördineerd gedrag (meerdere actoren proberen om desinformatie) in India”. Maar Facebook verwacht dat een dergelijke activiteit te komen dichter naar de verkiezingen.

In een interactie met ET, Katie Harbath, Facebook mondiale politiek en overheid reikwijdte directeur, zei dat het bedrijf was dicht bij de benoeming van een verkiezing integriteit hoofd, een positie die het probeerde op te vullen voor de laatste drie maanden. Ze zei ook voor Facebook oprichter en CEO Mark Zuckerberg en COO Sheryl Sandberg Indische polls zijn “hoogste prioriteit” en “blijven ze zeer betrokken zijn bij Facebook de verkiezing van de integriteit van de plannen”.

“We zijn zeer dichtbij. Maar wat ik wil zeggen is dat er veel van de huur hebben we gedaan in het bedrijf, in een heleboel verschillende locaties (voor de verkiezing van de integriteit van het werk). Dat zijn we nog steeds het inhuren van mensen moet niet weg te nemen van het feit dat we hebben gewerkt aan de Indiase verkiezingen sinds oktober 2017, toen we voor het eerst begonnen te trekken samen teams en begon na te denken over 2019 verkiezingen en deelstaatverkiezingen in tussen,” zei ze.

Het social media bedrijf ook wil haar handhaving van de transparantie voor politieke advertenties, een beweging begon in het begin van December vorig jaar. “We zijn het verkennen van een verscheidenheid van verschillende opties en de beste manieren om die uit te voeren. Sommige van de dingen die we proberen te werken door middel van, bijvoorbeeld, is — hoe maken we een afweging tussen de privacy van de mensen (het geven van een naam en kan problemen veroorzaken) versus het recht van het publiek om te weten wie er achter deze (politieke) advertenties,” Harbath zei.Dit kan mogelijk zijn entiteit controle, die Facebook heeft uitgerold in de VS. Entiteit controle omvat voornamelijk de niet-officiële Facebook pagina ‘ s

(bijvoorbeeld, Indianen voor India, of de Amerikanen voor-Amerika), die gewoonlijk de obscure namen, en fungeren als een proxy voor de politieke leiders en partijen. Vorig jaar, op de vooravond van de AMERIKAANSE tussentijdse verkiezingen, Vice News, een Amerikaanse media-outlet, gekocht advertenties namens top senatoren en de AMERIKAANSE vice-president.

In een volgend verhaal, Vice schreef dat “Facebook wist wie achter de advertenties intern, maar ook extern, wat Facebook-gebruikers zou zien was volledig opgebouwd ‘betaald’ informatie.”

“We zijn nu op zoek zijn, per land over wat de verschillende opties kunnen worden om het duidelijk te maken voor mensen, wie zijn de mensen van de financiering van de advertenties, en er ook voor zorgen dat (slip-ups) zoals vermeld in de Vice artikel, kunnen niet door onze goedkeuring systeem,” Harbath toegevoegd.

Facebook zal ook gebruik maken van de “lessen uit de recente mondiale en de Indiase verkiezingen cyclus’ als onderdeel van de voorbereiding voor de 2019 algemene verkiezingen.

In Brazilië, een niet-engels sprekend land, Facebook kreeg een glimp van op taal gebaseerde weaponisation van sociale platforms vooruit op de verkiezingen. India zou het bedrijf met een uitdaging van een schaal is het nog niet meegemaakt voordat. Harbath zei Facebook-ervaring in Brazilië, in het bijzonder met het taal-aspect kan alleen helpen het bedrijf in India.

“Een van de grootste lessen was het hebben van een combinatie van native speakers en andere integriteit teams samen in de kamers. In het bijzonder, is in staat om uit te leggen wat de inhoud zou kunnen zeggen, en context geven,” zei ze.

Ze voegde eraan toe, “Omdat, zelfs met de vertaling, maar zonder context, we denken dat er iets was het overtreden van onze normen. Het zetten van portugees sprekers in Menlo Park (Facebook hoofdkantoor) interactie (met) teams, geholpen de dingen in een context.”