Indiase verkiezingen topprioriteit voor Zuckerberg en Facebook: Katie Harbath

0
29

Indiase verkiezingen topprioriteit voor Zuckerberg en Facebook: Katie HarbathBy
Shelley Singh, Venkat Ananth, ET Bureau|Bijgewerkt op: Jan 10, 2019, 10.51 UUR IST0Comments
“We hebben veel leren in de staat van de verkiezingen. Maar de dingen die we gaan met de nationale verkiezingen wordt uiteraard veel groter dan in de staat van de verkiezingen.”Gerelateerd

  • Facebook bestaat om ‘de integriteit van de inspanningen in India

Met slechts vier maanden te gaan voor de algemene verkiezingen, Facebook is looki
ng te ‘ramp-up van de integriteit van de inspanningen” in India. Dit zal zijn “handen zijnde benoeming van het personeel, verhoogd reclame transparantie, en de uitvoering van haar lessen uit de onlangs afgesloten verkiezingen in Brazilië, de Verenigde Staten (Congres en de Senaat tussentijdse verkiezingen), Bangladesh en India (statenverkiezingen).

In een interactie met ET, Katie Harbath, Facebook mondiale politiek en overheid reikwijdte directeur, zei dat het bedrijf was dicht bij de benoeming van een verkiezing integriteit hoofd, een positie die het probeerde op te vullen voor de laatste drie maanden. Ze zei ook voor Facebook oprichter en CEO Mark Zuckerberg en COO Sheryl Sandberg Indische polls zijn “hoogste prioriteit” en “blijven ze zeer betrokken zijn bij Facebook de verkiezing van de integriteit van de plannen”. Bewerkte fragmenten:

Als we dichter bij de verkiezingen, hoe is Facebook strategizing hetzelfde? Wat is er veranderd in de laatste paar maanden?
We hebben een handvol van de verkiezingen met de grootste zijn in Brazilië en de Verenigde Staten (tussentijdse verkiezingen), evenals de staat van de verkiezingen in India de afgelopen herfst. We hebben lessen uit elke verkiezing, in termen van te kijken naar de verschillende manieren waarop mensen zouden proberen misbruik te maken van het platform en de manieren waarop we kunnen de risico ‘ s. Dus, in Bangladesh we hadden genomen naar beneden pagina ‘ s en is verantwoordelijk voor een gecoördineerde, niet authentiek gedrag. Een van de echte lessen die kwam uit Brazilië en de VS, want dat was hoe belangrijk de sterke samenwerking die we hadden met de overheden, het maatschappelijk middenveld, met derde-partij-groepen, en met leveranciers zoals FireEye of Graphica, de Atlantische Raad voor die soort van dingen.

Bijvoorbeeld, kregen we een bestand van de FBI een paar dagen voor de verkiezingen, dat heeft geleid tot ons te nemen in een serie van pagina ‘ s en accounts. We hebben de volgende en het nemen van actie op Instagram. Dat was enorm leren dat we aan het bouwen zijn op andere landen. Wij werken hierbij met de Verkiezing van de Commissie, en praten met een breed scala van partners te helpen controleer de dingen die we mogelijk kunnen onderzoeken.

In oktober, Vice schreef een verhaal waar ze deze gekocht advertenties met verschillende ‘Betaald’ – label. Terwijl Facebook is gestart met een ad transparantie inspanning in India, hoe werkt het bedrijf navigeren van dit probleem?
Bij dit alles denken we na over, hoe kunnen we beter controleren of de entiteiten die mensen zetten in de disclaimer proces, en ook waar vereisen meer informatie? We zijn het verkennen van een verscheidenheid van verschillende opties, en wat de beste manieren zijn om uit te voeren, en sommige van de dingen die we proberen te werken door middel van, bijvoorbeeld, hoe maken we een afweging tussen de privacy van mensen en het geven van een naam, die ook kan leiden tot problemen voor mensen versus het recht van het publiek om te weten wie er achter deze advertenties – een individuele achter de advertentie, die misschien de financiering etc. We proberen na te denken over hoe kunt u dit doen entiteit verificatie in een geschaald manier. We hebben al dat in de vergunning stuk, waar we hen nodig hebben om hun ID en bewijs van hun echte locatie.

Mensen weten wat de BJP is en mensen weten wat het Congres is, maar mensen kunnen maken “Indianen voor India”, “Amerikanen voor Amerika.” In de VS doen we zowel in de politieke en de afgifte van advertenties, en er verschillende regels, waar je je te registreren bij de BELASTINGDIENST en op het niveau van de staat, als u een bedrijf bent, en je bent een LOC, er is geen centrale database is voor ons noodzakelijk ping tegen. Zelfs als je, net doen de federal election commission, zelfs daar hebben ze iemand geregistreerd als Vladimir Poetin in hun database, dus het is niet een fool proof systeem.

Daarom zijn we op zoek zijn, per land, nu, wat de verschillende opties kunnen worden, is het voor ons om het te maken meer duidelijk voor de mensen, die de disclaimers zijn, en er ook voor zorgen dat de maatregelen, zoals de Vice-artikel, kunnen niet door onze goedkeuring systeem.

Wat over het probleem advertenties of proxy-advertenties? Bijvoorbeeld, de Ram Mandir in India wordt geassocieerd met de regerende partij. Advertenties in support of tegen het probleem kan worden betaald door proxies? Hoe werkt Facebook verminderen?
We hebben geworsteld met een veel in termen van wat het betekent om een invloed hebben op de politieke discours, en die verplicht moeten worden, en wat moet transparant zijn. En, dit is een gebied dat de wet niet heeft ingehaald, in de termen van dat, er zijn verschillende meningen, veel mensen hebben verschillende standpunten in termen van wat dat zou moeten.

Dit is nog iets dat we erg veel in het begin. We hebben geleerd van een ton, maar er is nog veel dat we moeten doen over na te denken over hoe dit te doen, hoe om dit te doen in de schaal. Dus het eerste wat ik wil zeggen is, we hebben nog steeds bekijk alle advertenties functie. Zo kunt u naar een pagina op Facebook en zie de advertenties die ze op dat moment draaien. En, je kan er naartoe te gaan en te zien, en dat gaat een kans, of is het uzelven, of watchdog groepen, of wetenschappers, of anderen, die in staat zijn om te kijken en worden licht te werpen op de soorten advertenties die verschillende entiteiten en organisaties zouden moeten doen. We hebben ook een extra pagina transparantie, zodat u kunt zien wanneer de pagina is gemaakt, een naam veranderingen hebben doorgemaakt en dat alles is.

Dat is nog steeds meer transparantie dan wat bestond op Facebook in 2014, wanneer die verkiezingen plaats. Nu, in termen van de politieke ad van de transparantie, eerst op het probleem advertenties. Bepalen wat ze wel en niet een probleem advertentie is iets dat is een constante strijd om ons in de Verenigde Staten. Want, ik kon een advertentie aan vijf verschillende mensen, en elk van hen zou een andere interpretatie van de vraag of het moet worden beschouwd als een probleem advertentie of niet. We zijn te breed is in de VS in termen van wat we tellen als een probleem advertentie. Entertainment huizen (bijvoorbeeld degenen die het produceren van films over Dick Cheney – “Vice”) vallen ook onder dit, in termen van het hebben om te zorgen voor transparantie. We werken nog steeds door en we zijn nog steeds met ONS in deze, het werken met verschillende derde-partij orgs omdat de samenleving nog te achterhalen, omdat in de wereld van wie het beïnvloeden van het politieke debat, die van invloed is op hen is, en wat er moet meer transparantie nodig over hen. En niet iedereen is het eens, op wat dat zou moeten zijn.

Dat is de reden waarom we dat deden bekijk alle advertenties ding eerst. Zodat in ieder geval de mensen konden advertenties te zien dat elke pagina wordt uitgevoerd. We hebben veel van het werk dat we moeten doen, op u probeert om te bepalen wat het probleem advertenties kunnen of kunnen niet werken. Nu, we doen gewoon de electorale advertenties.

Maar wat over het nieuws organisaties? We hebben gezien verkooppunten zoals de Dainik Bharat, uitvoeren van Bihar, waarin wordt gesteld dat het publiceren van nep-nieuws in het Hindi. Hoe werkt Facebook aan te pakken?
Het definiëren van wat wel of niet een nieuws-organisatie, is niet een gemakkelijke taak. En die mensen zouden het tekenen van de lijnen, die op verschillende plaatsen. In het Verenigd Koninkrijk, hebben we aangekondigd dat we geen eigen nieuws organisaties om dat te doen. We zijn aan het kijken hoe we dit kunnen doen in andere landen, en wie zijn de externe groepen die we kunnen praten, en wat zijn de criteria die we kunnen gebruiken. We zijn nog aan het verkennen voor India. Nog uitzoeken welke middelen er kunnen worden die er zijn, om ons te helpen om na te denken over wat we zouden zijn als nieuws-organisatie. Makkelijk om te zeggen dat ET niet zo gemakkelijk, wanneer u begint te krijgen aan andere nieuwsorganisaties. Mogelijk met soortgelijke namen. In de VS, de Wisconsin Staatsblad bijvoorbeeld. Dat klinkt als een nieuws-organisatie, die zou kunnen bestaan alleen op FB, of kan een website ook. Maar er is een hoop nieuws organisaties, die alleen digitaal.

We hebben veel geleerd in elk land hebben we rolde deze in en we hebben veel feedback van andere mensen van wat dit zou moeten betekenen, en dat is het ook. Mark vorig jaar in leiding had gezegd dat er gebieden zijn die we denken te moeten geregeld worden, en er moet een verordening. Politieke communicatie is een van die. We moeten en er zijn gebieden waar het gaat om het maken van meer betekenis voor de toezichthouders te maken van de vaststelling van een probleem advertentie, welke vormen van transparantie is vereist, enz. Zo althans er is samenhang, niet alleen op Facebook, maar Google, Twitter, andere online platforms.

Hoe zit het met de post voor de verkiezing van de integriteit leiden, die nog actief is op je loopbaan’ pagina?
We hebben gedaan in het hele bedrijf in veel verschillende locaties in termen van al onze verkiezing van de integriteit van het werk en het feit dat we nog steeds het inhuren van mensen moet niet weg te nemen van het feit dat we hebben gewerkt aan de Indiase verkiezingen sinds oktober 2017. Dat is toen we voor het eerst begonnen te trekken samen teams en begon na te denken over 2019 verkiezingen en de verkiezingen staat in tussen. We hebben mensen in mijn team mezelf, anderen die al aan de leiding van deze inspanning in die en dan hebben we het toevoegen van aanvullende maatregelen. Dus gezien het feit dat we nog steeds bezig met het inhuren gaan we, zoals tot en met de verkiezingen, omdat er zullen problemen na de verkiezingen. En dan heb je statenverkiezingen.

Dus ik wil niet het erop te lijken dat alleen maar omdat we nog steeds het inhuren van mensen betekent niet dat we hebben gehad belangrijke mensen gericht. India is een van de top verkiezingen werken wij als bedrijf en hebben we al onze top mensen die werkzaam zijn op de strategie.

Heb je al een pagina takedowns of overduidelijk valse verhalen? Heb je gezien dat de activiteiten in India in de laatste 3 maanden?
We hebben niet iets gezien in een sterns van gecoördineerd gedrag in India. Als we dat doen zullen we aankondigen dat. Zijn nog erg vroeg. Veel van deze activiteit hoef je niet echt te beginnen met het zien tot je in de buurt van de verkiezingen.

Is er een “war room”?
We hebben een task force gaat voor een lange periode van tijd. We hebben veel leren in de staat van de verkiezingen. Maar de dingen die we gaan met de nationale verkiezingen wordt uiteraard veel groter dan in de staat van de verkiezingen.

Dit is een top prioriteit voor het bedrijf, Mark en Sheryl blijven zeer bij betrokken. Ik ma zeer bij betrokken. Onze product leider is erg betrokken. Daarom ben ik een weekje hier. We zijn van plan om veel te leren hier in de komende 3 maanden.