3 Dagelijkse Gewoonten van Succesvolle Content Marketeers

0
34

Image credit: LOGVINYUK YULIIA / Shutterstock

Als u op zoek bent naar positieve dagelijkse gewoonten aan te nemen als content marketeer, hier zijn drie je het niet kunt negeren.

Als je gaat om te werken als een succesvolle content marketeer die brengt over effectieve resultaten, is het essentieel vast te stellen en handhaven van positieve dagelijkse gewoonten. Dit geldt voor alles in het leven, maar vooral voor het werk waar meestal is er een duizelingwekkende hoeveelheid van de concurrentie en veel worden bereikt in een korte periode van tijd.

De meest succesvolle marketeers hebben een plan voor hoe zij organiseren hun tijd om hun meest productieve. Ze doen dingen voor zichzelf op de dag dat houd ze gericht, energiek en klaar aan te pakken die dag van de werklast. Onderzoek van het Content Marketing Institute bleek dat 53 procent van de marketeers hebben een kleine of een persoon content marketing team voor het hele bedrijf. Dat is een veel druk te zetten op een enkele persoon, dus het stroomlijnen van uw dagelijkse gewoonten, is essentieel.

Als content marketeer, het is jouw doel om content te maken die mensen willen opslokken en consumeren elke dag. U wilt geven hen inzicht en waarde, en het is moeilijk om dat te doen als je geen gezonde dagelijkse gewoonten plek voor het organiseren van uw werk en u helpen bij het bereiken van succes. Hier zijn drie kunt u nemen om een betere content marketeer.

1. Lezen

Als je gaat om content te maken die resulteren in conversies, je moet in staat zijn om te weten over het laatste nieuws en wat de business en trends in de sector zijn. Ook kunt u om te brainstormen over de inhoud van de onderwerpen en ideeën, zodat uw blog loopt nooit uit van inzichtelijke content te delen met bezoekers.

Succesvolle content marketeers houden niet alleen met andere blogs en de inhoud die ze willen emuleren, maar ze houden wat hun concurrenten doen. Dit houdt ze een stap voor het spel en kunnen hun eigen team aan het vormen van een content marketing strategie die uw omzet verhogen en trekt organic traffic.

Het maken van een swipe-bestand van uw favoriete websites, nieuws bronnen en blogs voor de branche. Dit is een bestand of map waar u het verzamelen van ideeën, snippets, artikelen, afbeeldingen, en meer van uw favoriete en meest nuttige inhoud. Wanneer het tijd is om te lezen van uw dagelijkse nieuws of inspiratie opdoen voor de blog onderwerpen, veeg uw bestand wordt uw handige hulpmiddel dat ervoor zorgt dat alles op één plek voor de ultieme organisatie.

2. Het groeperen van taken

Het is te gemakkelijk voor mensen om afgeleid te worden, zelfs als wat ze doen is van groot belang voor hen. Dat is waarom het zo belangrijk is om een systeem te maken waar u in staat bent het maximaliseren van uw inspanningen en uw tijd door het organiseren van het dienovereenkomstig.

De beste manier om te voorkomen dat het verspillen van tijd en krijgen het werk gedaan in een tijdige wijze is om batch-taken. Laten we zeggen dat je curating ideeën voor het onderwerp van het artikel en dan krijg je een melding dat u heeft ontvangen een e-mail. Het is gebruikelijk om te stoppen met wat je aan het doen bent, controleer uw e-mail, en vervolgens verloren te bladeren naar het volgende uur, terwijl je taken stapelen. Met een strikt systeem in de plaats, dit zal het geen probleem zijn.

Het groeperen van je werk houdt in het maken van tijd om te werken aan een taak — en slechts één taak — voor een periode van tijd, laten we zeggen een uur of 30 minuten. Je groep samen soortgelijke activiteiten en krijgen ze gedaan in één stuk, zodat je niet heen en weer te schakelen tussen taken, gefrustreerd, en het verliezen van de focus.

3. Het bijhouden van de voortgang

Je kan onmogelijk weten hoe je inhoud aan het uitvoeren is aan de buiten-als u niet bij het meten van uw succes. Op ‘Publiceren’ is het niet genoeg om te verzamelen van het verkeer en maken gelukkig, betrokken lezers. Je moet veel meer doen als je de inhoud gaat stijgen naar de top en opvalt.

Om de voortgang te volgen, moet u eerst vast te stellen specifieke, gemeten doelen zogenaamde key performance indicators (Kpi ‘ s). Zij zullen u vertellen hoe goed u bent of niet bereiken van uw doelen, zodat u kunt optimaliseren van uw strategie dienovereenkomstig. Het is belangrijk om te volgen voor betrokkenheid van de gebruiker en promotie om te zien hoe uw inhoud aan het uitvoeren is.

Enkele voorbeelden van Kpi ‘ s voor uw content marketing zijn:

  • Social shares
  • Uitzicht
  • Hoeveel tijd
  • Conversie tarieven voor cta ‘ s
  • De gegenereerde Leads van X-inhoud
  • Tijd voor nieuwe klanten om te zetten

Wordt een content marketeer is niet eenvoudig, maar het adopteren van een gezonde dagelijkse gewoonten sterk zal profiteren van uw werk en geeft je meer balans en rust. Lees op je trends in de sector en onderwerpen, zodat u kunt houden met concurrenten en het plan van de inhoud van tevoren. Batch belangrijke taken over zodat u niet flipping heen en weer en het verspillen van tijd waar het niet zou moeten worden besteed.