401(k): Wat Kleine Bedrijven Nodig hebben om te Weten

0
31

Image credit: Jerry Sliwowski / Shutterstock

Het aanbieden van een 401(k) – regeling geeft kleine bedrijven een been tot in het aantrekken van werknemers. Hier is wat kleine bedrijven moet weten over een 401(k) pensioenregelingen.

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden, zijn er een paar extraatjes werknemers verlangen meer dan 401(k) pensioenregelingen. Recent onderzoek van Justworks bleek dat bijna 40 procent van de werknemers zeggen de toegang tot een 401(k) plan is het voordeel dat voor hen het belangrijkste is, alleen achter in de gezondheidszorg en betaald verlof.

Wat is een 401(k) plan?

Een 401(k) plan is een werkgever gesponsorde voordeel dat werknemers de mogelijkheid biedt om geld te sparen voor het pensioen. Volgens de IRS, een 401(k) is een functie van een gekwalificeerde winstdelingsregeling dat werknemers de mogelijkheid biedt om bij te dragen een deel van hun loon aan de individuele rekeningen. Werknemers hebben meestal verschillende keuzes voor het type van de rekeningen van het geld is geïnvesteerd in.

Medewerkers kunnen zich aanmelden voor deze plannen en wijst een percentage van hun salaris worden automatisch geplaatst in een pensioen-en beleggingsrekening. Er zijn twee soorten van 401(k) plannen. In een traditionele 401(k) plan, het geld dat werknemers ervoor kiezen om te investeren in het plan is vóór belastingen. Dit betekent dat het geld dat ze bijdragen komt van hun salaris voor belastingen in mindering gebracht. Ze worden echter wel belasting betalen over het geld bij ze intrekken.

De andere optie is een 401(k) Roth plan. Met deze optie is het geld komt van de werknemers een salaris na belastingen zijn afgetrokken, en zij zullen niet belasting betalen over het geld bij ze in te trekken, want het was vooraf betaald.

Eliza Badeau, directeur van de werkplek ‘thought leadership’ in Trouw, zei dat in de huidige omgeving, de meeste werknemers zijn verantwoordelijk voor de financiering van hun pensioen.

“We verschuiven van een werkgever-gefinancierde pensioenregeling naar een toegezegde bijdrageregeling landschap,” zei ze. “Een 401(k) is een geweldige manier om te sparen voor de toekomst.”

Aan de deelname, werkgevers soms gelijkaardige bijdragen te storten gebaseerd op hoeveel de werknemer bijdraagt. Bijvoorbeeld een werkgever kunnen overeenkomen met een bijdrage voor een bepaald percentage. Dus als een werknemer draagt bij 4 procent van hun salaris, hun werkgever kunnen overeenkomen dat de bijdrage. Dit in wezen verdubbelt het bedrag dat de werknemer spaart.

Terwijl deze plannen worden gesponsord door de werkgever, het geld dat wordt geïnvesteerd behoort tot de medewerkers. Het geld dat ze bijdragen aan hun account is van hen te nemen als ze gaan naar een nieuwe baan. Als voor de bijdrage van de werkgever, is er vaak een periode die vraagt om een werknemer te blijven met het bedrijf voor een bepaalde tijd voordat ze kunnen dat geld met hen als zij het land een andere baan.

 

Noot van de redactie: op Zoek naar een medewerker pensioenregeling voor uw bedrijf? Vul de onderstaande vragenlijst in om onze leverancier partners contact met u op voor gratis informatie.

 

 

Small business 401(k) plannen

Hoewel dit een voordeel is, traditioneel aangeboden door grotere organisaties, Badeau gelooft kleine bedrijven moeten sterk rekening houden met het aanbieden van het.

“Veel [pensioen] aanbieders van oplossingen, die zijn ideaal voor kleine bedrijven,” zei ze. “Trouw werkt met duizenden kleine bedrijven.”

Badeau denkt dat het een voordeel kan gaan een lange manier in het aantrekken en behouden van top medewerkers. “Ik denk dat het echt belangrijk is, als u probeert om uw bedrijf te laten groeien, te denken door middel van het aanbieden van een 401(k) plan en wat dat kan betekenen voor het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers.”

Werkgevers die willen beginnen met het aanbieden van 401(k) plannen op verschillende manieren aan de slag. Er zijn tal van financiële instellingen, zoals Fidelity, Charles Schwab en Merrill Edge, dat ze kunnen samenwerken met.

Een andere optie is om te werken met een human resources dienstverlener, zoals een loonadministratie of een PEO bedrijf. Naast hun core functies, veel van deze HR-providers bieden een 401(k) – plan beheer.

Rick Chen, een woordvoerder voor de loonadministratie en HR-dienstverlener Gusto, zei payroll bedrijven kunnen een goede 401(k) partners.

“Een payroll aanbieder kan de beste optie, want zij kunnen het proces noodzakelijke inhoudingen automatisch bij payroll wordt uitgevoerd en het elimineren van dubbele invoer van gegevens,” zei hij.

Het al dan niet aanbieden van een pensioenregeling voor de medewerkers, een aantal kleine bedrijven kunnen het niet hebben van een keuze, afhankelijk van de staat waarin zij opereren.

“Veel landen hebben wetten aangenomen die dat werkgevers verplicht zijn te verstrekken werkgever gesponsorde pensioen-programma’ s,” Chen zei. “Bijvoorbeeld, Californië vereist van bedrijven met vijf of meer werknemers aan te bieden aan een pensioenplan of de toegang tot een Veilige Keuze IRA door de staat beheerd fonds.”

Hij moedigt eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers om te onderzoeken of hun toestand vergelijkbare eisen en op welk moment ze zouden kunnen voeren.

401(k) plan van functies

Als je eenmaal hebt besloten welk plan provider partner zijn, zijn er een aantal andere keuzes die u moet maken, met inbegrip van hoeveel verschillende keuzes die medewerkers hebben voor het geld dat zij investeren in en welke soorten fondsen die zijn.

“Er zijn een heleboel verschillende eigenschappen en functies,” Badeau zei. “Het hangt allemaal af van [hoe] wilt u het definitieve plan te kijken.”

Een optie is een automatische registratie beleid. Met elke medewerker wordt automatisch opgenomen in het plan op een bepaalde besparingen percentage tenzij ze specifiek opt-out.

De grootste factor om te overwegen is of u te bieden gelijkaardige bijdragen te storten. Hoewel het niet vereist dat werkgevers biedt dit extra voordeel, Badeau denkt dat het zou kunnen betalen zich op de lange termijn. “Een goed ontworpen 401(k) plan, met een bedrijf overeenkomen en dat de stimulans, die echt kan helpen om mensen en het aantrekken van de juiste mensen ze naar op zoek zijn.”

Onder de small business 401(k) plannen Trouw beheert, Badeau zei: 85 procent bieden een passende bijdrage, met de gemiddelde wedstrijd worden 4 procent.

Naast het aflossen van de werkgever, bijpassende bijdragen zijn een significant positief voor de werknemers. Badeau zei ze helpen beloon medewerkers om meer te besparen. “Het is waarschijnlijk dat zij zullen bijdragen genoeg om te bereiken dat de max, zodat het stimuleert hen om een hogere bijdrage.”

Terwijl matching bijdragen kunnen een positieve voor de werkgevers en de werknemers, zijn er gevallen wanneer is het misschien niet zinvol om deze aan te bieden.

“Als een bedrijf nog niet rendabel is of gaat door een moeilijke financiële situatie, bijvoorbeeld, ze willen geen match bijdragen,” Chen zei.

Een andere extra functie is een professioneel beheerde optie. Met deze optie worden de medewerkers in wezen hebben toegang tot een financieel adviseur die hen helpen bij het nemen van de beste beslissingen voor de bedragen en fonds opties.

401(k) – kosten

Voor kleine bedrijven zijn er kosten voor het aanbieden van een 401(k) pensioenregeling, die sterk kunnen variëren.

Chen zei dat er meestal installatie-en onderhoudskosten, de laatste vaak gebaseerd op het aantal deelnemende werknemers. Hij zei kleine bedrijven kan bieden 401(k) pensioenregelingen aan hun werknemers voor zo weinig als $40 per maand en een eenmalige $500 setup kosten door Gusto, bijvoorbeeld.

Het is van essentieel belang om op te merken, echter, dat de toegevoegde functies zoals automatische registratie, verhoogde fonds opties of professioneel beheerde diensten zal waarschijnlijk toenemen van een bedrijf op de kosten.

“Het is belangrijk voor werkgevers om bewust te worden van degenen die bij het overwegen van [of aan te bieden een 401(k) plan],” Badeau zei.

Een deel van de kosten kunnen worden gecompenseerd door bepaalde fiscale aftrekposten die kleine bedrijven met minder dan 100 werknemers kunnen in aanmerking komen voor.

“Sommige administratieve kosten worden beschouwd als aftrekbare zakelijke kosten,” Chen zei. “Kleine bedrijven kunnen in aanmerking komen voor het Krediet voor Kleine Werkgever Pensioen Plan opstartkosten, een belastingkrediet, tot een maximum van $500, – per jaar, die betrekking heeft 50 procent van de subsidiabele setup kosten, gekwalificeerde pensioenplannen.”

Als uw kleine bedrijf voelt zich niet comfortabel met een 401(k) plan, je hebt een aantal andere opties voor het geven van uw werknemers een manier om te sparen voor het pensioen.

“Hoewel het is het meest bekend, er zijn andere werkgever gesponsorde pensioenregelingen naast de 401(k),” Chen zei. “Kleine bedrijven die gebruik maken van 100 of minder mensen kan bieden SEP-IRA’ s, voor eigenaren van kleine bedrijven of zelfstandigen en EENVOUDIG IRA-programma ‘ s, die, zoals de naam al doet vermoeden, is ontworpen om een eenvoudig alternatief voor de 401(k) pensioenregelingen, bijvoorbeeld.”