8 Manieren om met Ongevraagde Adviezen en Meningen

0
30

Image credit: ESB Basic / Shutterstock

Iedere leider krijgt ongevraagd advies, maar wat is de beste manier om te reageren?

Ongevraagd advies geven kan een zegen of een vloek. Het komt van een bron die u vertrouwt te leiden, en u door middel van wijsheid en ervaring, of het kan afkomstig zijn van iemand die alleen aandelen om te profiteren van hun eigen gevoel van eigenwaarde en gevoel van belang.

De problemen met de adviezen die geven vaak verwachten dat u te handelen op basis van wat ze suggereren, of je het nu wilt of niet. Iedereen heeft een mening, en de meeste mensen zijn blij om te delen hunne wanneer dit wordt gevraagd. Het is als wanneer je het niet vraagt, en ze bieden nog steeds, dat vaak spanningen ontstaan.

Wanneer je de ontvanger van iemand ongevraagd van advies, het is gemakkelijk om te worden beledigd of in de verdediging. Uw reactie is de sleutel tot het behoud van – en nog steeds – dat de relatie vooruit. Hoe je reageert op hun ideeën kunnen maken of breken uw vermogen om ze te beïnvloeden in de toekomst, evenals hun bereidheid om te helpen wanneer je het echt nodig hebt.

Hier zijn acht manieren om met anderen ongevraagd advies en adviezen:

1. Luisteren.

Negeer je drang om te stoppen met korte iemand van het delen van hun advies. Zodat ze klaar zijn met hun gedachten en hun ideeën kunnen uiten. Maak oogcontact met hen en toon een oprechte interesse in wat ze te zeggen hebben. Erkennen en hun ideeën door te knikken met je hoofd. Het handhaven van een ontvankelijke houding door het houden van uw lichaam op een neutrale houding met de benen en armen niet over elkaar.

2. Een open geest houden.

Verdwaal niet in uw gedachten of innerlijke dialoog het moment dat iemand begint te delen van een ongevraagd advies. In plaats daarvan horen wat ze te zeggen hebben. Ideeën kunnen vaak aan de hand van de eenvoudigste gedachten of vanuit een perspectief dat niet de onze. We kunnen meestal wel raden wat die naaste aan ons zou moeten zeggen, wanneer gevraagd, maar die ongevraagd van advies kan een onverwachte interpretatie.

3. Wees bereid om te leren.

Sommige mensen bieden meningen omdat ze het leuk vinden om te horen zichzelf praten, terwijl anderen delen, omdat ze ervaring hebben in het betreffende onderwerp. Voor het schrijven van hun idee, leren waar hun advies afkomstig is. Zie als ze verwijzen naar hun eigen eerdere ervaringen die je misschien niet wist over. Leren van hun fouten of lessen voor de inscheping op uw eigen.

4. Voorkomen dat je in de verdediging.

Sommige persoonlijkheidskenmerken gedijen op het gevoel van macht die ze ervaren bij het delen van meningen en ideeën. Als een know-it-all spreekt, niet in de verdediging. Gewoon laten gaan. Niet is toegestaan het reactie -, advies-of arrogantie te frustreren. Het is niet de moeite waard. Nadenken over waar hun advies afkomstig is. Het is misschien een persoonlijke onzekerheid of angst voor het nemen van risico ‘ s. Een poging om te begrijpen waarom ze weliswaar kan u helpen te begrijpen waarom hun advies daagt je emotionele reactie.

5. Het identificeren van advocaten.

Je weet nooit of iemand geven je advies, omdat ze echt de zorg over uw succes en idee. Als je een open geest te houden en luisteren aandachtig, u kunt ter plaatse de advocaten van wie je nooit wist dat je had. Deze personen kunnen worden mentoren of collega ‘ s die je kan vertrouwen op een dag op het geven van eerlijke, open feedback, wanneer u het meest nodig heeft.

6. Reageren beleefd.

Wanneer u het niet eens bent met hun mening, te erkennen en te reageren zonder te zeggen: “Bedankt, maar nee bedankt!” Eenvoudige zinnen – “ik zal overwegen” of “Dat is een interessant perspectief” – help overgang terug naar uw idee zonder onnodige spanning. Het geeft je een kans om te erkennen wat ze zei, zonder zich om hun idee.

7. Beschouw de relatie.

Voordat u gegevens uit iemand ‘ s mening, denk aan je relatie. Als je een ondernemer bent met zoeken naar financiering, het weigeren van een venture capitalist ‘ s advies is het waarschijnlijk niet verstandig. Aan de andere kant, als je in een positie van autoriteit met grotere problemen in het geding zijn, het accepteren van de input van iemand met een beperkt perspectief kan onverstandig zijn. Beslissen hoe die persoon zich verhoudt tot uw beschikking voor u te ontslaan van hun ideeën. Het onderhouden van je relatie en het vermogen om invloed is van vitaal belang voor je succes.

8. Gebruik discretie.

Iedereen ontmoetingen die individuen, hetzij persoonlijk of professioneel, die hebben altijd iets te zeggen over alles wat we doen. Als je merkt dat je een gesprek met iemand als deze, met discretie voor het delen van je nieuwste ideeën. Verwachten dat je een mening in terug, dus gebruik uw beste oordeel voordat zij zich met de details.

Voordat u weigeren als ongevraagd advies geven, rekening houden met deze acht tips eerste. Neem een moment om te luisteren en een open geest houden. Je weet nooit wat je kan leren of hoe je positief antwoord kan invloed hebben op hun toekomstige beslissingen.