Azim Premji oppfordrer organisasjonene til å stave ut overskuddet av bærekraft

0
30

Azim Premji oppfordrer organisasjonene til å stave ut overskuddet av sustainabilityThe programvare veteran mener bransjer og bedrifter skal dytte folk til å handle på arbeid med bærekraft. ET Bureau|Feb 09, 2019, 06.34 PM IST0Comments
Wipro Leder Azim Premji sa de økonomiske fordelene av bærekraft for enhver organisasjon har behov for å bli skrevet ut i et forsøk på å oppfordre folk til å utøve sine plikter.

Programvaren tjenester veteran i bransjen mener bransjer og bedrifter bør fokusere på “gjennomgripende implementering” av politikk og dytte folk til å handle på arbeid med bærekraft.

“Jeg tror mange organisasjoner innser at det er overskudd i bærekraft. Og det til en hvilken som helst organisasjon, bortsett fra sosial bevissthet, er den største motivator for en bærekraftig utvikling. De profitt ligningen skal være tydelig stavet ut for folk til å virkelig sette pris på hvor mye ekstra fortjeneste de kan generere fra lavere karbon-utslipp, for en bedre bruk av vann for bedre fjerning av avfall, osv,” sa Premji i Wipro earthian awards.

Han la til at det er en klar profittmotivet i arbeidet med for eksempel bevaring av vann, energi, gjenvinning av avfall. “Som holder oss i gang.”

Wipro earthian er en av Indias fremtredende bærekraft utdanningsprogram for skoler og høyskoler og dens 2018 edition mottatt 1300 bidrag, hvorav vinnerbidraget fra fjorten skoler og ti skoler ble valgt ut av en uavhengig jury.

Premji, en filantrop som lovet halvparten av sin formue, har i betydelig grad bidratt til god utdanning.

Den Wipro earthian awards har det vært en tredobling i antall deltakere siden oppstarten i 2011. Programmet har engasjert med mer enn 55,000 skoler og høyskoler, 130,000 studenter og 13,000 lærere fra hele India.

Premji sa også at Wipro kommende office-anlegget på Kodathi på Sarjapur Road ville være et reelt eksempel på en bærekraftig og energieffektiv arbeidsplassen.