Blauw-vivo-V15 Pro schijnt in nieuw gelekte handen op de afbeelding

0
97

vivo de komende V15 Pro is in het nieuws deze dagen, of via lekken of officiële teasers coming out. De telefoon zal worden onthuld op februari 20, dus er is gewoon een beetje meer wachten je moet doen als je geïnteresseerd bent in alle officiële details.

In de tussentijd, waarom niet een kijkje nemen op deze uitgelekte foto toont een hands-on shot van de achterkant van de blauwe kleur versie van de V15 Pro, met een periscoop gelijkende pop-up selfie camera verlengd?vivo V15 Pro

In het verleden hebben we gezien dat een zwarte/rode verloop tint wordt afgehandeld, zodat duidelijk vivo heeft zich veel op dit aspect van de telefoon te ontwerpen.

De V15 Pro is te verwachten dat de Snapdragon 675 chipset aan het roer, een 48 MP belangrijkste camera achter, een 6.4″ FHD+ Super AMOLED touchscreen met een in-display-fingerprint sensor, 6GB RAM, 128 gb opslag, en een 3,700 mAh batterij.