Eerste live foto ‘ s van de Sony Xperia XA3 lek

0
27

Te verwachten is dat Sony een aankondiging op de MWC later deze maand en hoewel we niet helemaal zeker over de geruchten van een Xperia XZ4, we zien veel meer concrete aanwijzingen van een mogelijke Xperia XA3 met een scherm van een 21:9 beeldverhouding, net als gespeculeerd voor de XZ4. Sony zal noemen dit de CinemaWide dislpay.

Een paar echte afbeeldingen van het toestel zijn aangekomen uit sumahoinfo.com . Deze (wazige) afbeeldingen zien we wat lijkt op een aankomende Sony-apparaat. Hoewel niet erg duidelijk, de foto ‘ s tonen een heel groot scherm. Volgens de bron, deze waren scherm het grijpen van een live video die inmiddels is afgebroken.

Deze foto ‘ s zijn in lijn met de laatste render lekken zagen we van @rquandt net een paar dagen geleden. Anders is de plaatsing van de camera is vergelijkbaar: er is een horizontaal geplaatste dual-camera systeem met een LED-flitser net over. Ten minste één van deze camera ‘ s wordt gekletst om 23MP.

Aan de rechterkant zijn drie fysieke knoppen voor aan / uit en volume controle. Er is ook een speciale vingerafdruk scanner die zit tussen de twee. Sony had de juridische patent problemen met de integratie van de vingerafdruk scanner direct in de power-knop terug in de dagen van de Xperia X wanneer de vingerafdruk scanner moesten worden uitgeschakeld voor apparaten geïmporteerd in de VS. De knop plaatsing overeenkomt met die van de eerdere renderen lekken.

We hebben nog nooit zo ‘ n hoog display maakt het op een andere smartphone, dus we vragen ons af of het spelen leuk met verschillende Android-apps. We hopen dat Google ‘ s app ontwikkeling richtlijnen zijn gemakkelijk te kunnen bieden voor deze hoog van een display. Games zullen waarschijnlijk enige tijd duren voordat ze konden invullen van een dergelijk goed weergegeven.

Dit display wordt gekletst om een FHD+ resolutie van 1.080 door 2,560 x px en de grootte van het scherm voor de XA3 en XA3 Ultra zogenaamd 5.9” en 6.5”, respectievelijk. Ondertussen verwachten we een Snapdragon 660 om de macht van de telefoon, die mogelijk het schip met Android 8.0 Oreo uit de doos.

Bron (Vertaald)