Investeerder Ghosting: Waarom bent U Niet het Verkrijgen van de Tweede Datum

0
23

Image credit: UfaBizPhoto/Shutterstock

Ghosting — nooit horen terug van de andere kant, dat kan zo frustrerend zijn van beleggers is het van data. Hier zijn een aantal mogelijke redenen waarom het gebeurt en hoe je het kunt voorkomen.

Wanneer fondsenwerving, oprichters vaak klinken als ontevreden singles. Ze investeren tijd het bijwonen van de vergadering na de vergadering probeert om geld in te zamelen of te verspreiden bewustzijn, meestal uitmondend in tegenvallende resultaten. De ergste situatie is wanneer een van de oprichters is “spook” door een investeerder, na wat leek op een grote vergadering. Als in de dating wereld, dan zullen beleggers gewoon ophouden communicatie in een poging te voorkomen dat een ongemakkelijke situatie.

Waarom zijn de oprichters aan de spook door beleggers? Was het iets dat gezegd? Iets wat ze wel of niet doen?

Er zijn tal van redenen waarom een investeerder zou terug uit een overeenkomst en de meest voorkomende staan hieronder vermeld. Hier zijn mijn tips voor het beheren van uw fondsenwerving proces, om te voorkomen dat frustrerende situaties.

“Tinderize” je pitch

Beleggers hebben er geen tijd voor lange, getrokken uit de sagen. In plaats daarvan willen zij een indruk van u en uw organisatie, dan veeg naar rechts of links in een handomdraai. Zorg ervoor dat u een stellaire elevator pitch die verleidt mogelijke beleggers, en u zult het land dat de “eerste date” of de eerste vergadering.

Een grote “dating profiel”

Net als op een Wedstrijd of OkCupid, een investeerder zal willen onderzoeken uw profiel voor een “date is.” U wilt ervoor zorgen dat u zich onderscheiden van de concurrentie. U moet een geweldige teaser deck, een pager of een samenvatting klaar om te gaan. Vergeet ook niet om een update van je LinkedIn profiel, want dat is meestal de eerste plaats waar ze zal gaan naar onderzoek voor u en uw organisatie.

“All the way” op de eerste date?

Overlaad potentiële investeerders te veel gegevens, feiten en cijfers. Geen dia ‘ s die zijn bol met de financiële prognoses en bits en bytes van uw technologie. Houd het simpel, overzichtelijk en begrijpelijk, zodat u kunt uw deskundigheid en vermogen in uw branche. Geef hen de mogelijkheid om te vragen om meer te zien en je zou kunnen worden op weg naar de gewenste “tweede date”, die de vorm kunnen aannemen van een follow-up bijeenkomst, een inleiding tot hun partners, in samenwerking met een technisch expert of een andere due diligence stuk van het proces.

U hebt zijn doorzichtig, wat nu?

Niets is erger dan het krijgen van fantoom-na een spannende ontmoeting met een potentiële investeerder. Neem het niet persoonlijk op en probeer niet te verslaan jezelf. Vergeet niet, het is niet gemakkelijk voor de beleggers in te schakelen enthousiaste mensen uit de buurt, vooral als ze werken graag samen met u in de toekomst. Wees niet bang om follow-up met een veelbelovende leiden. Elizabeth Yin, general partner bij Drukte Fonds, suggereert de volgende met beleggers als je zegt dat je wil. Als u nog niet gehoord van iemand die in drie tot vier dagen bereiken ze weer. Als ze nog steeds niet gekregen naar u terug, follow-up met ze in drie tot vier dagen. Een handige tip is om altijd een oproep tot actie, zodat ze weten wat het is, je wilt dat ze doen.

Positief blijven!

Het is moeilijk om niet sleets na het ervaren van gemiste kansen en afwijzing, maar hou de positiviteit gaat. Voer uw volgende vergadering met een glimlach, een goede houding, zest, ijver en nooit wanhoop. Het is een schakel voor investeerders net als voor data.

Neem geen genoegen met een one-night-stand

Je kan voelen als je moet even “regelen” voor het eerste voorstel. Voer niet een partnerschap te snel. Zorg ervoor dat de belegger is de juiste match voor u, dat is degene die je zal nemen naar het volgende niveau. Geld in de hand is niet altijd genoeg. Heeft de belegger de mogelijkheid hebben om verder te gaan met de financiering van uw zaak? Zij zullen u bijstaan in goede en slechte tijden? Kunnen zij u helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen? Vergeet niet, wie je partner met een sterke impact op de die je toekomstige beleggers zou kunnen worden.

Investeringen vaak langer duren dan een huwelijk, en beleggers willen om samen te werken met iemand die is geweldig om te werken door goede en slechte tijden. Toon potentiële investeerders jezelf op je best en denk dat het hele proces als een spel van nummers. Alleen zo veel “data” – of vergaderingen – totdat u voldoet aan de juiste partner voor u.