LG en Best Buy zijn praktisch betaalt u voor een V40 ThinQ op de Sprint tot en met zondag

0
68

Er zijn goede deals, zijn er geweldige aanbiedingen, en dan zijn er die deals die zijn nogal schokkend. Hier is er één. Tot zondag, als u koopt een LG V40 ThinQ voor de Sprint van Best Buy, niet alleen betaalt u een ongelooflijk lage hoeveelheid geld voor wat is nog de koreaanse onderneming is top van de lijn smartphone, maar ook ontvangt u een gratis TV.

Laten we kijken naar de details. U kunt de V40 voor een Sprint van Beste Koop voor slechts € 15, – per maand met behulp van de twee-jarige lening op afbetaling. Dat komt neer op een totaal van $360, en dit zou een geweldige deal. Maar daar stopt het niet – registreren op deze website nadat u kocht de V40, en LG sturen u een gratis 49″ 4K-TV, een waarde van $500.

Om dit geheel uitgekomen, je nodig hebt om te verlossen gratis TV aanbieding tot 21 februari. U kunt ook grijpen de V40 op Sprint Flex Lease systeem, in welk geval u betaalt slechts $15, – per maand gedurende 18 maanden ($270 in totaal), maar dan moet je niet de eigenaar van de telefoon en zal hebben om het terug als je eenmaal het volgende apparaat dat u wilt leasen.

De grote valkuil hier is dat je voor het activeren van een nieuwe lijn of een account aan op de Sprint. Anders, de betalingen voor de telefoon oplopen tot $30 per maand (als je al op de klantenservice van de vervoerder en niet wilt toevoegen van een nieuwe regel).