Onze Xiaomi Redmi Opmerking 7 video review is nu

0
65

Xiaomi is onlangs veranderd Redmi in een sub-merk, en de eerste smartphone gelanceerd na deze verhuizing is de Opmerking 7. Gezien het succes van zijn voorgangers gekoppelde goede specs met een geweldige prijs punten, dit heeft ook zeker een grote erfenis na te leven.

Als je snel wilt vinden of het is er in geslaagd om dat te doen, bekijk onze nieuwe video review van de Redmi Noot 7, vers gebakken voor uw kijkplezier. In minder dan acht minuten vindt u alle belangrijke details over de telefoon met de belangrijkste functies, de bouwkwaliteit, het scherm, de prestaties, de levensduur van de batterij, en natuurlijk – camera beeldkwaliteit.

Dit toestel wordt zeker een heleboel dingen goed, en biedt een nogal intrigerende specs voor een geweldige prijs. In het einde, maar het is aan u om te beslissen of dit is de nieuwe koning van de mid-range, maar we aannemen dat het zal minstens zo populair als de vorige Redmi Opmerking modellen. De formule die Xiaomi heeft zorgvuldig geperfectioneerd door de jaren heen in deze reeks lijkt nog steeds te werken, dus zelfs als je niet te kiezen, de Redmi Opmerking 7 is zeker een apparaat om blij van te worden.

Als u wilt nog meer leren over, niet te missen onze uitgebreide geschreven review.