Samsung Galaxy M30 afmetingen en lay-out lekken

0
33

Al snel na Samsung kondigde de Galaxy M10 en Galaxy M20 in India, is er een derde M-serie-apparaat in de pijplijn. Een nieuwe lek van PriceKart.com laat een Galaxy M30 op een schematische weergave verwant aan een die je zou zien in een gebruikershandleiding.

Net als de andere twee Galaxy M telefoons, de M30 zal een gradient afwerking in zwart en blauw. Er is een vingerafdruk scanner op de rug als de M20, maar het duidelijkste verschil tussen de M20 en M30 is een extra camera. Deze drievoudige camera is gezegd worden gemaakt van een 13MP camera, en twee andere 5 MEGAPIXEL sensoren, met vermoedelijk een groothoek en telelens elk.

Het diagram toont de afmetingen iets langer en breder dan de M20. De telefoon is 159mm lang door 75.1 mm breed. Aan de onderkant van de telefoon is een USB-C aansluiting. Interessant is dat het schema niet naar een 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Geruchten over specs lijken in lijn met de M20: Er is een 6.38-inch Infinity-V-AMOLED-scherm met FHD+ resolutie, en wordt aangedreven door een Exynos 7904 CPU. In termen van het geheugen, het rapport beweert dat we konden zien tot 128 gb interne opslag en 6GB RAM. Die kansen zijn vrij klein, echter, gezien het feit deze zijn entry-level toestellen.

De camera aan de voorkant wordt gezegd dat het een 16MP één met een f/2.0 diafragma van de lens terwijl de op 5.000 mAh batterij van de M20 bevoegdheden van de telefoon.

Er is geen officiële melding gemaakt van een Galaxy M30, dus we blijven sceptisch. We deden verslag dat de M30 zou hetzelfde van 5.000 mAh batterij als de M20, dus er zou een correlatie. Als een apparaat bestaat, hebben wij nog niet weten wanneer we kunnen verwachten dat het getroffen markten.

Bron