USA-basert Avalara kjøper produktet intelligens oppstart Indix

0
28

USA-basert Avalara kjøper produktet intelligens oppstart IndixIndix er en kunstig intelligens plattform for produkt data informasjon. ET Bureau|Feb 08, 2019, 05.20 PM IST0Comments
Som startet i 2010, Indix er basert i Seattle, USA med sin produktutvikling kontorer i Chennai og Hyderabad.Seattle, Washington-baserte automatisert skatt samsvar løsninger Avalara har kjøpt oppstart Indix, oppkjøperen selskapet sa i en pressemelding fredag. Oppkjøpet ble henrettet for en ukjent sum.

Indix er en kunstig intelligens plattform for produkt data informasjon. Som startet i 2010, Indix er basert i Seattle, USA med sin produktutvikling kontorer i Chennai og Hyderabad.

Plattformen brukes av forhandlere, merker og utviklere å finne ut av sin målgruppe og levere riktig produkt til riktig forbruker demografisk.

Start-up ble grunnlagt av Sanjay Parthasarathy, Rajesh Mupalla, Satya Kaliki og abonner via rss-Venkatesh. Parthasarathy er en tidligere Microsoft toppleder og utdannet ved MIT Sloan School of Management. Den Chennai-født entreprenør hadde hans selskap høyne med $15 millioner i 2015 fra en clutch av venturekapitalister inkludert Nokia Vekst Partnere, Nexus Venture-Partnere, og Avalon Virksomhet.

For Avalara, oppkjøpet vil gifte seg Indix plattform intelligence-teknologien med sin egen skatt samsvar automatisering programvare. “Avalara mener det vil tilbyr bransjens mest nøyaktige, oppdaterte og omfattende kilde til global skatt og produktet innhold når det kombinerer Indix AI kompetanse, teknologi og innhold med Avalara er skatt kompetanse og etterlevelse innhold”, Avalara sa i en pressemelding.

Scott Mcfarlane, CO-grunnlegger og CEO av Avalara, sa: “Vi tror kombinasjonen av dyp kjennskap til produktet, bred produktet innhold, og kunstig intelligens teknologi gjør det mulig for oss å gi våre kunder den informasjon de ønsker og trenger å tenke overholdelse til sin virksomhet beslutningsprosesser, og for Avalara til å løse flere krav for å støtte deres vekst.”

Sanjay Parthasarathy sa: “Avalara og Indix dele en tilsvarende global visjon,” å legge til – “Fra dag én, vi bygget Indix å samle, organisere og strukturere verdens produkt informasjon ved hjelp av kunstig intelligens. Med tillegg av Indix kompetanse, Avalara vil være i stand til å effektivt og raskt å avgrense innholdet for å møte den voksende og stadig mer krevende behovene til sine kunder.”