JOSH DUHAMEL en LESLIE BIBB Leiden Netflix JUPITER ‘ S LEGACY Cast

0
34

Josh Duhamel
Credit: Tinseltown / Shutterstock.com

Credit: Image Comics

Persbericht

Jupiter ‘s Legacy, de nieuwe superheld epische van Steven S. DeKnight (Marvel’ s Daredevil, Spartacus, Buffy the Vampire Slayer), bevestigt Josh Duhamel (Transformatoren; Transformers: De Laatste Ridder) als Sheldon Sampson/De Utopische; Ben Daniels (De Kroon; De Exorcist; Vlees en Bot) als Walter Sampson/Brain-Wave, Sheldon ‘ s oudere broer; Leslie Bibb (Tag; GCB; Iron Man) als Genade Sampson/Lady Liberty; en Elena Kampouris (Heilige Ligt; komende Dieven van de Wereld en Zomer ‘ s Nachts) en Andrew Horton (Artsen; Hoe om te Praten met Meisjes op Feestjes) als Sheldon en Genade kinderen van Chloe en Brandon. Bovendien, Mike Wade (Tijdloos, NCIS, Voor de Mensen) zullen spelen Fitz Kleine en Matt Lanter (Pitch Perfect 3; Tijdloos; 90210) is George Hutchence. Extra leden van de cast bekend gemaakt.

Onder de eerste slate van series en films gebaseerd op de verhalen van Mark Millar en gebaseerd op de graphic novels van dezelfde naam, geschreven door Millar en kunstenaar Frank Quitely, Jupiter ‘s Legacy volgt’ s werelds eerste generatie superhelden die hun bevoegdheden in de jaren 1930. Nu, in het heden, ze zijn de gerespecteerde ouderling bewaker, maar hun superkrachtige kinderen moeite om te voldoen aan de legendarische heldendaden van hun ouders.

Steven S. DeKnight dient als showrunner en executive producer, met Mark Millar, Lorenzo di Bonaventura en Dan McDermott, en Frank Quitely, dat tevens dienst als executive producers van de serie. DeKnight ook zal schrijven en direct de eerste aflevering.

Specifieke karakter details zijn hieronder te vinden:

JOSH DUHAMEL is Sheldon Sampson.

Sheldon Sampson (Utopische) is de legendarische leider van de superheld team van De Unie. Maar de tijden zijn veranderd, en hij begrijpt niets van de wereld waarin we leven meer. Of zijn eigen familie.

BEN DANIELS is Walter Sampson.

Walter Sampson (Brain-Wave) is Sheldon ‘ s oudere broer. Een man van grote intelligentie en sluwheid, die in tegenstelling tot Sheldon, is niet bang om zijn handen vuil te maken. Of bloederig.

LESLIE BIBB is de Genade Sampson.

Genade Sampson (Lady Liberty) is Sheldon ‘ s vrouw en een van de meest krachtige helden van de planeet. Ze hoeft het niet altijd eens met Sheldon, maar streeft ernaar om de balans van zijn idealen met de werkelijkheid van de moderne, vaak gewelddadige wereld waarin zij leven.

Elena Kampouris
Credit: lev radin / Shutterstock.com

ELENA KAMPOURIS is Chloe Sampson.

Chloe Sampson is een Genade en Sheldon ‘ s dochter. Het verwerpen van alles wat haar ouders voor staan, Chloe heeft gesmeed haar eigen hedonistische pad ver weg van hen. Een pad dat dreigt in te gaan tegen alles wat haar ouders hebben gezworen te beschermen.

ANDREW HORTON is Brandon Sampson.

Brandon Sampson is een Genade en Sheldon ‘ s zoon. In de opleiding neemt de mantel van De Utopische en de nieuwe leider van De Unie, hij worstelt met het leven van zijn vader mythische legende.

Matt Lanter
Credit: DFree / Shutterstock.com

MIKE WADE is Fitz Klein.

Fitz Kleine (Flare) is het hart en de ziel van De Unie. Ondanks het lijden van de verwondingen die het einde van zijn carrière als superheld, hij is nog steeds één van de meest gewaardeerde leden van het team. En het is vaak de enige die ze samen in het gezicht van een steeds vijandiger wereld.

MATT LANTER is George Hutchence.

George Hutchence (Skyfox) was Sheldon Sampson ‘ s beste vriend en bondgenoot voordat ze zich tegen hem en de rest van zijn teamgenoten in De Unie. Nu beschouwd als de grootste superschurk ter wereld, George percelen zijn wraak op de teamgenoten hij gelooft in hem verraden.