Samsung Galaxy S10+ banner lekken

0
37

We hebben gehoord veel geruchten over de Samsung Galaxy S10+ en de nieuwste lek komt van @evleaks , die tweeted een banner foto met een render van Samsung ‘ s aankomende vlaggenschip.

In feite, het beeld twitterde een foto van de werkelijke banner die we waarschijnlijk gaan om te zien fysiek op te hangen op het evenement. Let op de glanzende deel van de matte materiaal is afgedrukt op de richting van de bovenkant van de afbeelding.

Ter herinnering, de lancering vindt plaats volgende week woensdag, 20 februari in San Francisco, waar Samsung kondigt de Samsung Galaxy S10 en zijn varianten. Op hetzelfde moment, ook heeft Samsung officieel bevestigd met een teaser die het zal aankondigen de komende opvouwbare smartphone op hetzelfde evenement.

Samsung is ook geruchten dat de lancering van een nieuwe smartwatch die zal worden genoemd de Galaxy Watch Actieve (oorspronkelijk gekletst als de ‘Galaxy ‘ Sport’) met een 230mAh batterij, LTE, ingebouwde luidspreker, hartslag monitor, NFC, GPS, en een 1,3-inch display met een 360 x 360px resolutie.

Er zijn drie gekletst Galaxy S10-modellen komen: S10e, S10, en S10+. Elk met zijn of een 5,8-inch, 6.1-inch en 6,4-inch display, respectievelijk. De 10e heeft een dubbele camera op de achterkant met een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruk scanner en Oneindigheid-O-display met een enkele selfie camera. Ondertussen, de S10 en S10+ zal hebben in-display-vingerafdruk-scanners met drievoudige belangrijkste camera ‘s en de grotere S10+ dual-front facing camera’ s terwijl de S10 heeft een één.

Via Twitter