T-Mobile Samsung Galaxy S9 en S9+ bijgewerkt op Één UI

0
36

Samsung vlaggenschepen zijn meestal tussen de laatste te ontvangen grote Android-updates. Hoewel de internationale versies van de Galaxy S9 en S9+ ontving de Android-Pie update eind December, het is nu pas dat de T-Mobile variant van de telefoon begint te krijgen van de OTA melding.

De update is begonnen met het uitrollen van gisteren brengt Samsung ‘ s nieuwste UI skin over Android Taart. Niet alleen dit, maar het upgraden van de firmware ook ondersteuning voor RCS, de volgende generatie van SMS/MMS. T-Mobile firmware release notes ook de vermelding van de steun voor de Band 28 (700 mhz) tijdens roaming, algemene bugfixes en systeem verbeteringen.


Samsung Galaxy S9 en S9+

De Universele RCS-Profiel 1.0 brengt ondersteuning voor ontvangstbewijzen, typen meldingen en het verzenden van grote afbeeldingen met een hoge resolutie en grote video ‘ s en bestanden tot 100MB recht uit de doos met behulp van de standaard sms app. De groep messaging krijgt ook deze functies, echter, alle ontvangers moeten ook ondersteuning BC ‘ s in om te werken.

Veel te laat, inspanningen om de volgende generatie berichten naar Android-apparaten werden overgenomen door Google een aantal jaren geleden. Het werkte te krijgen vervoerders en telefoon fabrikanten over de hele wereld aan boord van hetzelfde platform dat zou definiëren de toekomst van de berichten op Android-telefoons.

Het is vermeldenswaard dat de Universal Profile 1.0 is ontworpen om cross-netwerk compatibiliteit zolang andere vervoerders zijn klaar om te worden verbonden met T-Mobile. Hoofd naar T-Mobile RCS support pagina te zien met alle ondersteunde telefoons.

Bron