Wheels24.co.za | Noodzaak van een luxe auto? Nieuwe Pagani showroom opent in Joburg

0
29

Italiaanse luxe autofabrikant,Pagani Automobili en haar partner Daytona aangekondigd een nieuwe showroom geopend in Johannesburg.

Onvergetelijke ervaring

De autofabrikant zegt: “De opening van dit nieuwe merk-centrum is een belangrijke stap in het brengen van ‘Modenese Atelier’ ervaring dichter bij onze klanten in de regio.Gelegen in Melrose Arch, Johannesburg, deze showroom belichaming van italiaanse stijl en flair, met de handgemaakte handtekening Pagani meubels en details.

“Terwijl u geniet van de beste mix van italiaanse koffie is onze klant in staat zullen zijn om hun toekomst Pagani voertuigen. De nieuwste state-of-the-art digitale visualisatie tools, gecombineerd met de geur en het gevoel van het leer monsters en de rijkdom en de diepte van de kleur stalen, zal zorgen voor een onvergetelijke configuratie ervaring.”

KIJKEN: Van wordt afgewezen door Lamborghini tot de bouw van een van de meest complete supercars, hier is hoe Pagani kwam

Klanten zullen worden geleid door de Pagani product experts bij de dealer via de details van de Pagani producten en de verscheidenheid van de beschikbare opties.

Vergeet niet wij zijn open vandaag van 09:00 – 17:00 uur en morgen van 09:00 – 13:00 uur. #Daytona #MelroseArch #DaytonaMelroseArch #DaytonaShowroom #Pagani #AstonMartin #rolls-Royce #McLaren pic.twitter.com/KRZy3Jhlr0

— Daytona (@daytona_za) 9 februari 2019

Zodra de geschoolde ambachtslieden in San Cesario voltooien van de bouw van de Pagani voertuigen, levering ceremonies gehouden in deze inspirerende omgeving, als eigenaren krijgen hun op maat gemaakte Pagani creaties, vaak jaren na het plaatsen van de bestelling.

“De Opening van deze showroom is een nieuwe mijlpaal voor Pagani. Met Daytona we hebben een perfecte partner, die begrijpt dat onze filosofie en heeft een geweldig huis voor het merk in Zuid-Afrika,” zegt Horacio Pagani, Oprichter en Chief Designer – Pagani Automobili SpA.

Afbeelding: Pagani

In het nieuwe service centrum, uitgerust met de nieuwste diagnose-en onderhoudsprogramma ‘s, in de fabriek opgeleide deskundige monteurs zorgen ervoor dat de Pagani voertuigen in de regio worden gehouden up-to-date en in perfecte staat; het waarborgen van de eigenaars genieten van de beste service als ze blijven om te genieten van de Pagani auto’ s op de verkeerde wegen in Zuid-Afrika.

Een eerste voor SA

Zuid-Afrika krijgt haar eerste Pagani Huayra Roadster dit jaar en met de hand aan de gelukkige eigenaar. Alle toewijzingen zijn uitverkocht voor de komende twee jaar.

“Het hebben van een sterke aanwezigheid van het merk in Zuid-Afrika is een essentieel onderdeel van een gezonde ontwikkeling van het plan voor ons merk, waar de geografische uitbreiding stelt ons in staat om continu verbeteren van de verdeling van de Pagani producten, garanderen de grootst mogelijke exclusiviteit van de producten voor onze klanten,” zegt Hannes Zanon, Commercieel Directeur – Pagani Automobili SpA.

Afbeelding: Pagani

“Het toevoegen van een merk als Pagani onze toch al indrukwekkende Daytona stabiel is, een enorme veer in onze kap. Het re-bevestigt onze positie als de ultieme luxe supercar dealer in het land. Worden toegekend enige dealer van Pagani is een eer, en wij zijn 100% toegewijd aan het leven de filosofie van het merk,” zegt Justin Divaris, CEO – Daytona LTD.