Aeroporti di Roma flyger högt som ParkCloud dubbel bokning tillväxt

0
31

Från och med 2017 och 2018, bokningar för parkering på Italiens största flygplats, Rom Fiumicino (FCO), och Rome Ciampino (CIA) – som båda förvaltas direkt av ADR – ökade med 198%, eftersom fler människor söker sig till online-erbjudanden.

Rom Fiumicino Flygplats Parkering.
Rom Fiumicino Flygplats Parkering.
Rom Fiumicino Flygplats Parkering.
Rom Fiumicino Flygplats Parkering.
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Europeisk flygplats parkering ledare, ParkCloud, har slutfört ett nytt kontrakt med långvariga kund, Aeroporti di Roma, efter en period av betydande tillväxt, vilket ledde till bokningar på mer än det dubbla.

Förnyat tillkännagivande bygger på framgångarna av det tidigare avtalet, som började i och med 2017 efter ett framgångsrikt första år av samarbete i och med 2016.

Från och med 2017 och 2018, bokningar för parkering på Italiens största flygplats, Rom Fiumicino (FCO), och Rome Ciampino (CIA) – som båda förvaltas direkt av ADR – ökade med 198%, eftersom fler människor söker sig till online-erbjudanden.

Ett effektivt samarbete mellan de två företagen har sett ParkCloud främja åtta av ADR: s officiella parkeringar genom sina olika marknadsföringskanaler, som har sina populära B2C webbplats, ParkVia – en väl medveten konsument varumärke inom den italienska marknaden.

Utöver exponering genom ParkVia, ParkCloud säkerställer ADR-s parkeringar få förbättrad täckning genom sitt flygbolag partnerskap, främst Wizz Air, Ryanair och en av världens största flygbolag grupper, IAG – som omfattar BRITTISKA flygbolaget British Airways.

Med mer än 11 000 parkeringsplatser i hela två flygplatser, förare har en rad alternativ som omfattar omfattas multilevel terminal bil parker, perfekt för kortare vistelse passagerare som vill park nära flygplatsen, och utomhus och täckt med lång vistelse alternativ, bara en kort buss till terminalen byggnader, som är gratis för kunder och springer regelbundet.

Pierluigi Oliva, Chef för Operativa och Digital Marknadsföring för ADR, sade: “Eftersom ett ökande antal av våra passagerare ser till vad digital resor kan erbjuda dem, det är viktigt att våra partner network fungerar i samarbete med oss, att integrera på varje punkt, så att vi kan fortsätta att erbjuda passagerarna en första klassens upplevelse.

“ParkCloud kompetens inom marknadsföring till olika målgrupper har gjort att vårt samarbete kommer att växa från styrka till styrka, när våra kunder väljer att göra upprepade bokningar med ParkVia, bland andra kanaler. Vi räknar med ett lika välmående sikt för 2019/20 och ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet för att bygga vidare på etablerade framgång.”

ADR nyligen meddelade rekordsiffror för 2018, med 49 miljoner resenärer passerar genom båda flygplatserna under de senaste 12 månaderna. En framgångsrik internationell kampanj för att främja Rom som resmål, införandet av en serie av direktflyg till nya länder och en betydande tillväxt i trafik mellan Nord-och Sydamerika och Asien har allt hänförts till den kraftiga ökningen i antal.

ALTERNATIVA erbjuder 15% rabatt på långtidsparkering bokningar med ingång mellan den 10 Mars och 15 April.